Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση στις συκοφαντίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗ»
Απάντηση στα ψέματα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας, αναφορικά με τη στάση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, δίνει η παράταξη της «Αγωνιστικής Συνεργασίας ΔΕΗ», που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ. 
Σε ανακοίνωση για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι 
«είναι λάθος η θέση της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΠΑΜΕ) όπως εκφράστηκε στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος της ΔΕΗ και δημιουργία τριών συνδικάτων σε ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ. Είναι "ντε φάκτο" αποδοχή της διάσπασης της ΔΕΗ!».
Η «Αγωνιστική Συνεργασία» ξεκαθαρίζει ότι οι δυνάμεις της πρότειναν την ύπαρξη ενός επιχειρησιακού σωματείου σε ΔΕΗ, ενός σε ΑΔΜΗΕ και ενός σε ΔΕΔΔΗΕ, αντί των δεκάδων που υπάρχουν σήμερα. Ενδεικτικά αναφέρει ότι σήμερα, για περίπου 100 εργαζόμενους στον ΑΔΜΗΕ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, υπάρχουν 5-6 σωματεία. Στην ανακοίνωσή της, η «Αγωνιστική Συνεργασία» αναφέρει: «Η θέση αυτή είναι συμβολή στην ενότητα του κινήματος και αποτελεί απάντηση στην απαράδεκτη διαγραφή των μελών του "Σπάρτακου" από τον ΑΔΜΗΕ, κάτι για το οποίο οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έβγαλαν μιλιά.
Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν την πάγια θέση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για ένα σωματείο στον κλάδο, όπως εκφράζεται από το κλαδικό Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), που συμμετέχει στο ΠΑΜΕ και είναι το μόνο στο οποίο συμμετέχουν εργαζόμενοι από τη ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης (μόνιμοι, συμβασιούχοι, εργαζόμενοι στις εργολαβίες)».
Πηγή: Ριζοσπάστης

2 σχόλια:



  1. Είχες βάλει πρόσφατα μια ψιλό-θετική ανάρτηση για την Συνέντευξη Τύπου διοργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Προπύλαια και νομίσαμε όλοι ότι έκανες μικρό άνοιγμα προς την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, παραμερίζοντας την αυστηρή γραμμή της σέχτας του Περισσού.

    Με το σημερινό σου κείμενο όμως επανέρχεσαι στο γνώριμο κατακεραυνομα για την κακή Ανταρσία και όσους άλλους παλεύουν για την ανατροπή αλλα, δυστυχώς για αυτούς, όχι μέσα από το ΚΚΕ. Είπαμε και εμεις...

    Πάλι καλά που τουλάχιστον δεν ζητάς για το blog σου donate όπως ο αντικαπιταλιστης φίλος σου ο ciao Γιαννης. Κάτι είναι και αυτό. Redy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Redy:
      Τι κάνεις Γιάννη-κουκιά σπέρνω!
      Το μπλογκ δεν κάνει προσωπική πολιτική, για να κάνει "ανοίγματα" σε πολιτικούς χώρους. Εκφράζει προσωπική άποψη.
      Και η άποψη αυτή λέει πως εάν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ή όποιος άλλος) καταστέλεται θα το καταγγείλω, και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ή όποιος άλλος) ψεύδεται σε σχέση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ή το κόμμα της εργατικής τάξης, θα το καταγγείλω επίσης.
      Το άρθρο του "Ρ" δεν το διέψευσες πάντως, οπότε να το θεωρήσω ακριβές.

      Όσο για "τον φίλο μου" τον Ciao, από ότι γνωρίζω όσο ήταν στην Ελλάδα συμμετείχε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω της ΑΡΑΣ.
      Υ.Γ.
      Ως μέλος ποιάς και πόσο μαζικής οργάνωσης νομιμοποιείσαι πολιτικά να χαρακτηρίζεις το Κομμουνιστικό Κόμμα "σέχτα του Περισσού";
      Γιατί κάποια πράγματα ακούγονται εξώφθαλμα φαιδρά...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.