Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

19 περισσότερα από τα Δαλματίας(Updated)



Όπως αποκαλύπτει η βρετανική Daily Mail, η οποία επικαλείται πηγές από την Κίνα, ο 67χρονος Jang Song-Thaek αναγκάστηκε να βγάλει όλα του τα ρούχα και στη συνέχεια ρίχτηκε σε ένα κλουβί με 120 άγρια σκυλιά τα οποία είχαν μείνει νηστικά για τρεις ημέρες.


Μαζί με τον θείο του Κιμ Γιονγκ Ουν, στο κλουβί μπήκαν άλλοι πέντε συνεργάτες του που επίσης κατηγορήθηκαν για προδοσία. Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Wen Wei Po[1], τα σκυλιά χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα για να φάνε τους έξι άντρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βορειοκορεάτης δικτάτορας παρακολούθησε τη διαδικασία αναγκάζοντας μάλιστα ακόμη 300 αξιωματικούς του να κάνουν το ίδιο, ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν δείξουν ασέβεια προς εκείνον.

Ο τρόπος που εκτελέστηκε ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν δείχνει το απόλυτο μίσος από τον ανιψιό του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι εκτελεσθέντες του καθεστώτος κατά το παρελθόν εκτελούνταν δια πυροβολισμού.
Left.gr
120 σκυλιά μετρημένα ήτανε. 
3 μέρες νηστικά. Το επιβεβαίωσε ο Κιμ προσωπικά. 6 στο κλουβί. 300 απ' έξω. Και μια ώρα να τους φάνε.
Μόνο σε ένα αληθινό ρεπορτάζ θα υπήρχαν τόσες ρεαλιστικές αριθμητικές λεπτομέρειες, για αυτό έσπευσε να το δημοσιεύσει το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ.
Και μετά σου λέει ότι η Β. Κορέα είναι μια μυστικοπαθής δικτατορία. Εδώ ξέρουμε πόσες μέρες είχανε να φάνε τα 120 σκυλάκια της Πνομ Πενχ ρε!

Νεότερα από την Β. Κορέα:

H αίθουσα εκτελέσεων του αιμοσταγούς καθεστώτος
Ο αιμοσταγής δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν ανακάλυψε ότι τα σκυλιά στα οποία πέταξε το θείο του δεν ήταν 120, όπως είχε παραγγείλει, αλλά 117, και ότι δεν ήταν νηστικά επί 3 μέρες αλλά επί 2.

Ως εκ τούτου, διέταξε την εκτέλεση 5 αξιωματικών που ήταν υπεύθυνοι για την προηγούμενη εκτέλεση.

Οι 5 αξιωματικοί θα ριχτούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που περιέχει 178 κροκόδειλους με μανιοκατάθλιψη που έχουν να φάνε από την Πρωτοχρονιά, και θα περιλουστούν με καυτό μολύβι καθώς κατασπαράζονται, ενώ 190 φρουροί του Κιμ θα τους ρίχνουν με φλογοβόλα, χειροβομβίδες, αντιεροπορικά βλήματα και όλμους.

Ο Κιμ προειδοποίησε ότι αν πάει κάτι λάθος και με αυτή την εκτέλεση θα ρίξει τους υπεύθυνους από ύψος 3.987 μέτρων πάνω σε 3.456 σκουριασμένες λάμες που θα έχει μολύνει με τέτανο, ενώ θα ξαμολήσει ταυτόχρονα πάνω στα θύματα 7.867 πάνθηρες που θα έχουν να φάνε 43 μέρες και 6 ώρες ακριβώς.

Στο μεταξύ, και σε μια απρόσμενη εξέλιξη, το Guiness Book of Records ανακήρυξε τη Βόρεια Κορέα πιο εξελιγμένη χώρα στην εκπαίδευση σκύλων στον κόσμο, αφού κατάφερε να βάλει σε κλουβί 120 άγρια και νηστικά σκυλιά μαζί με 6 άτομα.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι μπορεί να το κάνει και σε Βολγκσβάγκεν σκαθάρι, ή ακόμα και σε τηλεφωνικό θάλαμο.
Πηγή: Lenin reloaded
__________________
[1]
Σε μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε με το όνομα "Kim Yong Oun" στην εφημερίδα από το Χογκ-Κονγκ (και όχι "κινέζικη") που αναφέρεται σαν "πηγή", η "είδηση" δεν υπάρχει πουθενά. H τελευταία αναφορά στην υπόθεση του θείου του Κιμ , είναι από τις 4/12 και αφορά την σύλληψη του.
Τόση διασταύρωση...

Update (ο ορισμός της α/σοβαρότητας):

To άρθρο "Ο Κιμ Γιονκ Ουν πέταξε τον θείο του ζωντανό σε 120 πεινασμένα σκυλιά" ανέβηκε (όπως φαίνεται στις εικόνες) στις 13:38.
Στις 17:31 είχε κατέβει και αντικατασταθεί από άλλο άρθρο που ...καταγγέλλει αυτούς που αναπαρήγαγαν το πρώτο!

Φάτε αξιόπιστη ενημέρωση..., και να υπενθυμίσουμε πως την αρχική αναπαραγωγή της προπαγάνδας της Daily Mail την έκανε ο πάντα "αξιόπιστος" και "αριστερός" Βαξεβάνης. 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο κολλητός της Δούρου αναπαράγει τερατολογίες για την Λ.Δ.Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.