Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Μπακογιάννη: Να ξανακαλέσει τη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ο Αντ. Σαμαράς

Επιβεβαιώνει η Ντοράκλα τα όσα έχουμε πει για το πρόβλημα σχηματισμού ισχυρών κυνερνήσεων, και την τεράστια δυσκολία του αστικού πολιτικού κόσμου σε αυτό το ζήτημα.
Αναλυτικότερα:
____________
Σε… νουθεσίες προς τον πρωθυπουργό προχώρησε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τον να απευθύνει κάλεσμα στη ΔΗΜΑΡ για να ξαναμπεί ως τρίτος εταίρος στον κυβερνητικό συνσαπισμό.

«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μια συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm, επικαλούμενη τη δυσχερή θέση της κυβέρνησης που «απαιτεί πολιτικές κινήσεις».
«Η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία και χρειάζεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό μπορεί να γίνει καλώντας τον κ. Κουβέλη σε μια συζήτηση για συμμετοχή στην κυβέρνηση της ΔΗΜΑΡ και για μία προγραμματική συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει για την επόμενη διετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.