Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δεν βρέχει. Σας φτύνουν! (μια απάντηση του Ν.Μπογιόπουλου στους όψιμους "φίλους" του)

Η Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη» παρέλαβε την Τρίτη 26/11/2013 και δημοσιεύει σήμερα το παρακάτω σημείωμα του Νίκου Μπογιόπουλου με ημερομηνία σύνταξης 14/11/2013:

«Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον "Ριζοσπάστη", ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.

Ενημερώνω τους διαδοσίες - για να μην κουράζονται:

Πρώτον, δεν παραχώρησα ποτέ και σε κανέναν την άδεια να με "εκπροσωπεί" στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ.

Δεύτερον, τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο "Ακούστε, κύριοι", που δημοσιεύτηκε στον "Ριζοσπάστη", στις 6 Απρίλη 2013.

Τρίτον, όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται "φίλος" μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ αποστροφής και περιφρόνησης.

Εν κατακλείδι, ως μέλος του ΚΚΕ: 
Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να "δικαιώσει" την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν "αλήθεια" το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να "λερώσει" ό,τι δεν φτάνει, του λέω:

Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: 
Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!

Τελεία. Και παύλα.


Και ένα εύστοχο σχόλιο από το Lenin reloaded:

Προς ενδιαφερόμενους για νέο γύρο του τηναλήθειαρε:

Μην πτοείστε! Εδώ υπάρχει ψαχνό για άλλες 3.578 άρθρα στο Βήμα, τα Νέα, την Καθημερινή, την Αυγή, το Πριν, την Ίσκρα, το Δρόμο της Αριστεράς, το Βαθύ Κόκκινο και όπου αλλού αγαπάτε.
  • Πρώτον: Γιατί έκανε 12 ολόκληρες μέρες, κατά τα λεγόμενα του Ριζοσπάστη, η επιστολή Μπογιόπουλου να φτάσει στην εφημερίδα; Από την Κίνα την έστειλε; Μήπως δεν είναι σχήμα λόγου η ερώτηση; Μήπως ο Μπογιόπουλος βρίσκεται στην Κίνα με εντολή του Περισσού; Μήπως δουλεύει σε αναγκαστικά έργα, έχοντας τιμωρηθεί από τη σαδιστική ηγεσία; Μήπως;
  • Γιατί έστειλε επιστολή ο Μπογιόπουλος; Τόσο πολύ έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τον Ριζοσπάστη; Γιατί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο; Γιατί δεν έγραφε ένα email; 
  • Μήπως η επιστολή δεν έκανε 12 μέρες να φτάσει τελικά, αλλά την κρατούσαν τόσο καιρό αδημοσίευτη γιατί την συζητούσαν στην ΚΕ για να αποφασίσουν αν θα τη δημοσιεύσουν ή όχι;
  •  Μήπως κάλεσαν και τον Σταυρόπουλο, που του διέρρευσαν την εσωκομματική αλληλογραφία για να τη δημοσιεύσει στο Βήμα, να τον συμβουλευτούν;
  • Πώς ξέρουμε ότι την επιστολή την έγραψε ο Μπογιόπουλος και όχι, πχ, ο Γόντικας; Τι, επειδή γράφει "Μπογιόπουλος" στην υπογραφή; 
Έλα να βλέπω επινοητικότητα και ιδέες! Ο δρόμος της δόξας σας καλεί!

Βλέπε ακόμη:

8 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Τί έγινε;
    -12 μέρες επιστολή στα γραφεία του "Ρ" και ο Σταυρόπουλος δεν έμαθε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=J9XEXimrOws

    (για να δώσω λιγο ήχο στην ατακα το κανω αυτο το σχόλιο... τα αλλα που ακούγονται (πριν και μετα) ειναι άσχετα χοχοχοχοχοχο)

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Εξαιρετικό αντικομμουνιστικό έμεσμα...

      Διαγραφή
    2. Γιατί το λες Εξαιρετικό αντικομμουνιστικό έμεσμα το βιντεάκι TRASH;

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. @ΑΛΗΣ:
      Οι ήρωες του σκετς είναι ο ηλήθιος και αμετανόητος κομμουνιστής πατέρας και ο χουντικός νυκοκυραίος γιός του που τον ταΐζει.
      Εξαίρετη ηθογραφία...

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι ηλίθιος ο πατέρας! Έχει, απλώς, απορρίψει εντελώς την καπιταλιστική κοινωνία, η οποια έχει κυριαρχήσει στην πατρίδα του και στην οποία ζει. Είναι υπερβολικός μερικές φόρες αλλά δε ξεχναει την ανθρωπιά του. Ο γιος του ειναι θύμα του καπιταλισμού και οχι χουντικός. Προσπαθεί να βγάλει λεφτά εκμεταλλευόμενος τις «ευκολίες» του καπιταλισμού (της χούντας), βάζοντας τους μαύρους να δουλεύουν.

    Αυτή είναι η δικη μου ερμηνεία.

    Ο καθένας καταλαβαίνει οτι καταφέρνει να καταλάβει.

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Εγώ άλλα κατάλαβα, αλλά φύγαμε εντελώς από το θέμα του ποστ...

      Διαγραφή
  4. για το συγγραφέα του σκετς:
    "ΚΑΙ στο φευγιό του το παντοτινό, ο αγαπημένος μας σύντροφος, ο συναγωνιστής Ασημάκης Γιαλαμάς, κράτησε τα δικά του μέτρα. Κι έφυγε για το μακρινό ταξίδι με τις δικές του προδιαγραφές..."
    η συνέχεια εδώ:
    http://www.rizospastis.gr/story.do?id=2551853&publDate=

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.