Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Προτεραιότητες

Πριν από τις εκλογές του ’12 -σαν να πέρασαν αιώνες αλήθεια-  ένα από τα ζητήματα που συζητιόταν ευρέως στην ελληνική κοινωνία ήταν η άνοδος αυτού του οι αστοί δημοσιολόγοι αποκαλούσαν συλλήβδην με τον γενικόλογο όρο «αριστερά», και που περιελάμβανε κατ'αυτούς (εντελώς αυθαίρετα είναι η αλήθεια) το ΚΚΕ, την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η «αριστερά» λοιπόν θα έκανε πράγματα και θαύματα. Θα καταργούσε (ή θα επαναδιαπραγματεύονταν) τα μνημόνια, θα έφερνε νέο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου, και πολλά ακόμη όμορφα και ωραία.

Μετά την διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μάη-Ιούνη, ο λαός τίμησε με την εμπιστοσύνη του αυτή την «αριστερά» δίνοντας 27% στον ΣΥΡΙΖΑ, 6,25% στην ΔΗΜΑΡ, και 4,5% στο ΚΚΕ.

Οι βασικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που πάρθηκαν από την «αριστερά» από τον Ιούνη του ’12 μέχρι σήμερα ήταν οι εξής κατά χρονολογική σειρά:
Προτεραιότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.