Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο "αριστερός"

Ο αριστερός της μεταπολίτευσης είναι ένας άνθρωπος που αναζητά τον σοσιαλισμό σε μυθιστορήματα, ποίηση, κινηματογραφικές ταινίες και μουσικές συνθέσεις. Στο πεδίο της οικονομίας προτιμά τον καπιταλισμό, έτσι, για να κρατά μια ισορροπία στη ζωή.
Και δεν φταίει αυτός που ο σοσιαλισμός, μέσα στην ξεροκεφαλιά του, αρνείται να περιοριστεί στις περιοχές όπου τα καταφέρνει καλύτερα, ήτοι στην παροχή του εν λόγω αριστερού με φαντασιώσεις του ποιος είναι και τι πρεσβεύει.
Πηγή: Lenin reloaded
Δείτε:
Με λένε Αρτέμη (full)

4 σχόλια:

  1. Τέλειο το κείμενο του Αντώνη και τέλεια η φωτογραφία.
    Τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Antonxxx:
      Και το βίντεο!
      Μην μου υποτιμάς το βίντεο! :(

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα, εγραψα απο το τηλέφωνο προηγουμένως και δεν μου το εμφάνισε

      Διαγραφή
    3. Κορυφαία η σκηνή όντως. Ακόμα και το βιβλίο που παίρνει ο «Αρτέμης» από την βιβλιοθήκη δεν είναι τυχαίο: Το δικαίωμα να είσαι άνθρωπος της Jeanne Hersch (As an "intellectuelle engagée" she fought for human rights and criticized the student movement of 1968 for not having distanced itself sufficiently from Soviet Communism.), εκδόσεις UNESCO και εξώφυλλο-πλάτη από αληθινό δέρμα!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.