Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Μικρός Ήρωας» από το «Πρώτο Θέμα» με κλεμμένη μουσική καταγγέλλει ο Κηλαηδόνης

Σε καταγγελία σε βάρος του «Πρώτου Θέματος» για παράνομη χρήση δικής του μουσικής σύνθεσης προβαίνει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Ο γνωστός τραγουδοποιός επιτίθεται στην εφημερίδα και προστίθεται στη μακρά λίστα εκείνων οι οποίοι κατά καιρούς έχουν καταγγείλει τον Θέμο Αναστασιάδη και την πολιτική του “Πρώτου Θέματος. Ο Κηλαηδόνης κατηγορεί την εφημερίδα ότι, στην τηλεοπτική διαφήμιση της έκδοσης που περιλαμβάνει τα τεύχη του αφηγήματος του Στέλιου Ανεμοδουρά "Μικρός Ήρωας", χρησιμοποιείται η δίκη του μουσική του ομώνυμου τραγουδιού "Μικρός Ήρως". Ο ίδιος είχε αρνηθεί, όπως λέει, κατηγορηματικά στους υπευθύνους του “Πρώτου Θέματος” τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου μουσικού μοτίβου, εκείνοι όμως φαίνεται πως τον αγνόησαν.

«Στην διαφήμιση της έκδοσης των τευχών του «Μικρού Ήρωα» από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που προβάλλεται στην τηλεόραση από τις 10-10-2013, χρησιμοποιήθηκε το μουσικό μοτίβο της σύνθεσής μου «Μικρός Ήρως» χωρίς την άδειά μου, και παρά την κατηγορηματική μου άρνηση προς τους υπεύθυνους της εφημερίδας. Καταγγέλλω την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και επιφυλλάσομαι για την διεκδίκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Δείτε το κείμενο όπως το απέστειλε ο Λ. Κηλαηδόνης:

Πηγή: "Το κουτί της Πανδώρας"΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.