Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αλεκάρα για όλα!

Δείτε οποσδήποτε αυτό το βίντεο:

12 σχόλια:

  1. Συμφωνώ στα περισσότερα, μόνο σ΄ ένα σημείο θα διαφωνήσω. Στο κομμάτι που η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι ο λαός ψηφίζει χωρίς βία. Όντως δίχως βία? Μήπως ναι μεν δεν είναι η ωμή βία της χούντας, αλλά η "δημοκρατική" βία της αστικής τάξης? Η βία της απόλυσης, η βία των ΜΜΕ, η βία του "ψήφισε μας για να έχεις δουλειά", η βία της τρομοκρατίας από πλευράς του (αστικού) κράτους? Μήπως, τα ρουσφέτια δεν είναι εκ-ΒΙΑ-σμός? Οι εκλογές γίνονται λοιπόν με βία.
    Και κάτι ακόμα όσον αφορά τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Τί έγιναν όλα αυτά τα φασιστόμουτρα που επί Χούντας βασανίζαν, τραμπουκίζαν, ρουφιανεύαν? Δεν πάψανε να υπάρχουν φυσικά. Απλά επειδή είναι "υπερπατριώτες". όπου πατρίδα τους είναι το τομάρι τους κι η τσέπη τους αλλά και το μίσος για τους υπόλοιπους εργαζόμενους, βρήκαν στέγη στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν χαθήκαν, δεν εξαφανιστήκαν μετά τη πτώση της Χούντας. Απλά "εκδημοκρατιστήκαν" και μόλις ξαναήρθε η σειρά τους να ξεβολευτούν, επέστρεψαν στις αφετηρίες τους.
    Κι ένα ρητορικό ερώτημα: Η ΝΔ -μέσω της ΟΝΝΕΔ- όταν δολοφόνησε τον αγωνιστή καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, γα ποιον λόγο δεν κρίθηκε "εγκληματική δολοφονική οργάνωση"? Kostas Xr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Kostas Xr:
      Αν δεν το πρόσεξες στο κομμάτι που λέει ο λαός "ψηφίζει ελεύθερα" πετάει μία πολύ χοντρή μπηχτή στην ΝΔ μιλώντας ταυτόχρονα για τις εκλογές "βίας και νοθείας" που "ψήφιζαν (αποδεδειγμένα) και τα δέντρα" επί κυβερνήσεων ΕΡΕ του Καραμανλή. Το κομμάτι είναι ολοφάνερα ειρωνικό και η ανάγνωση του γίνεται σε όλο μαζί.

      Οι σχέσεις είδικά της δεξιάς αστικής παράταξης με το παρακράτος είναι πράγματι πολύ βαθειές. Από την άλλη μεριά η σύγκριση της ΟΝΝΕΔ του '91 με την ΧΑ του 2013 είναι τουλάχιστον άτοπη και ανιστόριτη όσο με αφορά. Και φυσικά το νομικό πλαίσιο του '91 ήταν τελείως διαφορετικό (δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος νόμος), και φυσικά η ΝΔ ήταν κυβέρνηση οπότε θα έπρεπε να θέσει "εκτός νόμου" τον εαυτό της με αυτό που λες, και φυσικά ο Καλαμπόκας συνελήφθει αμέσως (με κυβέρνηση την ΝΔ πάντα), και γενικά καμμία σχέση....

      Διαγραφή
  2. Σε τί διαφέρει ο Καλαμπόκας με τον Ρουπακιά? Χρυσαυγίτες είναι κι οι 2, μαμά τους η ΝΔ. Οι δολοφονικές επιθέσεις που έχουν κάνει οι (Φ)ΟΝΝΕΔίτες κι ειδικά οι τότε Rangers και Κένταυροι είναι σχεδόν ίδιες με αυτές που κάνουν τώρα οι Χρυσαυγίτες. Δολοφονικές επιθέσεις σε αριστερούς, κομμουνιστές, αναρχικούς, μαθητές, καταλήψεις σε σχολεία, πανεπιστήμια, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Αναρωτιέμαι σε τί διαφέρουν?
    Ένα εξαιρετικό άρθρο http://www.ksm.gr/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B9-rangers-%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%86-%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B4%CF%86%CE%BA/
    Όλα τα πρώην"μπουμπούκια" της ΟΝΝΕΔ Σαμαράς, Καμμένος, Μειμαράκης, Βουλγαράκης από τραμπούκοι δολοφόνοι τώρα υποκριτικά "καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται". Και μη ξεχνάμε το τότε ιδεολογικό τους ξαδερφάκι και τώρα "συναγωνιστή τους" στη ΝΔ Μάκη Βορίδη, στην ΕΠΕΝ.
    Κι ο Ρουπακιάς "συννελήφθη αμεσως", αυτό δεν σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.
    Υ.Γ. Κένταυροι λέγονταν οι φονιάδες ΟΝΝΕΔίτες, Κένταυροι και τα ανήλικα Χρυσαυγιτάκια νεανικά τάγματα εφόδου. Τυχαίο? Kostas Xr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι πως ούτε η ΝΔ, ούτε η ΟΝΝΕΔ υδρίθηκαν με σκοπό την άσκηση βίας, και ούτε αυτή ήταν η βασική τους ενασχόληση. Παρότι υπήρχαν και ομάδες για "τσαμπουκά" (όλα τα πολιτικά κόμματα στα 80's είχαν τέτοιες πλην του "εσωτερικού" και αυτό λόγω φλωριάς), δεν κυκλοφόρανε με μαχαίρια στους δρόμους οι ΟΝΝΕΔίτες, ούτε καρτέρια θανάτου έστηναν.
      Και ο Ρουπακιάς μπορεί να έτυχε να συλληθφεί, αλλά έχουμε μερικές εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις από την ΧΑ μόνο το τελευταίο δίχρονο. Έλεος πια με την βλακεία!
      Δεν θα βγάλουμε την ΧΑ λάδι εξισώνοντας την με την ΟΝΝΕΔ!
      Με την προβοκατόρικη λογική σου εξάλλου, θα έπρεπε να βγουν εκτός νόμου όλα τα κόμματα ανεξεραίτως, καθώς όλα έχουν κατά καιρούς παίξει ξύλο, ειδικά στα '80s που ήταν και μαζικά.
      Ή μήπως εκεί θέλεις τελικά να την πας την κουβέντα φασιστάκο;

      Διαγραφή
  3. Τον χαρακτηρισμό "φασιστάκο" τον προσπερνάω. Trash όποιος έχει αντίθετη γνώμη από εσένα δεν είναι φασιστάκος! Έγινε της μόδας πλέον όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας, είναι εχθρός ή φασίστας. Μακριά από εμένα τέτοιες λογικές και πρακτικές. Πάμε παρακάτω.
    " Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ…”Ομάδες κρούσης” τελούσαν υπό τις ευλογίες των προέδρων Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη. Ήτανε ομάδες γυμνασμένων ΟΝΝΕΔιτών -σας θυμίζουν κάποιους;- που κατέβηκαν σε πανσπουδαστικά συνέδρια (αρχικά) και μετά σε σχολές για να ενισχύσουν τη ΔΑΠ, όταν αποτελούσε οικτρή μειοψηφία. Δεν ήταν φοιτητές, τουλάχιστον όχι όλοι, ήταν μπρατσαράδες και ιδιαίτερα στη Νομική Αθηνών είχαν κάνει αίσχη. Μετά έγιναν οι περισσότεροι νταβάδες της νύχτας". Κατά ένα σατανικό τρόπο κι οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες είναι νταβάδες της νύχτας (περιπτώσεις όπως ο Γιάννης Λαγός-άρχοντας της νυχτας, Αντώνης Γρέγος-από πορτιέρης της νύχτας κουμπουροφόρος της Βουλής και πολλά ακόμα παραδείγματα χρυσαυγιτών με νύχτα και υποκοσμο).
    Οι (Φ)ΟΝΝΕΔίτες λοιπόν κι αμέτρητες επιθέσεις έχουν κάνει (και κάνουν ακόμα ως ΔΑΠ παρέα με μπράβους στα πανεπιστήμια) και ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (Τεμπονέρα). Ξαναρωτώ λοιπόν σε τί διαφέρουν η ΟΝΝΕΔ με τη Χρυσή Αυγή? Οι τότε Rangers με τους σημερινούς Χρυσαυγίτες?
    Εδώ δεν μιλάμε για "ξύλο" γενικά κι αόριστα. Μιλάμε για πρακτικές (παρα)κρατικές, μιλάμε για δολοφονίες, μιλάμε για δολοφονικές επιθέσεις με την κάλυψη της ΝΔ. Έπρεπε να φτάσουμε στη δολοφονία του Φύσσα για να αναγκαστούν οι αστοί να συμμαζέψουν την "ασόβαρη" Χρυσή Αυγή. Το "παίζω ξύλο" μου είναι μια έννοια αόριστη και γενική. Δεν είναι "ξύλο" φυσικά οι απεργίες, οι καταλήψεις, οι συγκρούσεις με τους μπάτσους ίσα κι όμοια με τους απεργοσπαστικούς τραμπουκισμούς των ΟΝΝΕΔιτων, με την δολοφονία Τεμπονέρα. ΕΛΕΟΣ! Kostas Xr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον χαρακτηρισμό "φασιστάκο" να μην τον προσπερνάς καθόλου.
      Εντελώς προβοκατόρικα προσπαθείς να παρουσιάσεις την ΧΑ σαν κάτι συνηθισμένο (το ίδιο με την ΟΝΝΕΔ είναι μας λες), και άρα όχι κάτι που χρήζει ιδιέταιρης μεταχείρησης.
      Ακριβώς δηλαδή ότι κα΄νουν οι ίδιοι οι ναζί για τον εαυτό τους.
      Αρκετά έξυπνα βέβαια, προβοκάρεις με το παράδειγμα της ΟΝΝΕΔ, ώστε εάν αναγκαστώ να σε αποκρούσω να με χρεώσεις ως υποστηρικτή των rangers και εγώ δεν ξέρω ποιού άλλου.
      Τα σχόλια σου τα δημοσιεύω για να κρατηθούν αρχειακά.
      Από τις λίγες έξυπνες προβοκάτσιες των φασιστών στο διαδύκτιο...
      Καινούριος είσαι;

      Διαγραφή
    2. " Δεν είναι "ξύλο" φυσικά οι απεργίες, οι καταλήψεις, οι συγκρούσεις με τους μπάτσους ίσα κι όμοια με τους απεργοσπαστικούς τραμπουκισμούς των ΟΝΝΕΔιτων, με την δολοφονία Τεμπονέρα."
      Αυτό πάλι τι προβοκάτσια είναι;
      Που είπα εγώ τέτοια πράγματα;
      Πουθενά φυσικά, αλλά εσύ τα βάζεις από την πίσω πόρτα.
      Αυτό όμως ήταν απροκάλυπτο και εκτέθηκες.

      Διαγραφή
    3. @Kostas Xr:
      Επιμένεις βλέπω στην προβοκάτσια.
      Παραδέχτηκα πως το έπαιξες έξυπνα, αλλά κάπου εδώ μας χαιρετάς, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές.
      Υ.Γ.
      Τους χαιρετισμούς μου στην "έγκλειστη" ηγεσία σας...

      Διαγραφή
  4. Ωραία αυτά που λέει η Αλεκάρα, αλλά "δε μου λέτε" (όπως λέει η Αλεκα στο 07:15... Βέβαια τι να πούμε εμείς... αφού τα λεει αυτή...) ο Ελευθέριος Βενιζέλος...("Το απόλυτο κάθαρμα", "Ο πιο πιστός λακές της Βρετανίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη." Αυτός που "υποσχόταν στους Βούλγαρους ως δώρο τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ένα δώρο το οποίο οι Βούλγαροι θα το εξασφάλιζαν εύκολα, αν πολεμούσαν εναντίον των Γερμανών στο πλευρό της Βρε­τα­νίας. Παζάρευε τα πάντα και με τους πάντες, αν αυτό βόλευε τους Βρετανούς" Αυτός που "Έβαλε την Ψωροκώσταινα να επιτεθεί στη Μικρά Ασία, για να προκαλέσει το μίσος των γηγενών αλλόθρησκων εναντίον των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα ήταν η μικρασιατική καταστροφή. Το "ξερίζωμα" του ελληνισμού από εκείνον τον χώρο." Αυτός που "βοήθησε τους Βρετανούς να καταστρέψουν τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας. Τους ενοχλούσε και ο ελληνισμός του Πόντου. Τους ενοχλούσε η ακμή του ελληνισμού των παραλίων της Σοβιε­τικής Ένωσης. Τι έκαναν; Χρησιμοποίησαν και πάλι τον δούλο τους. Ο Βενιζέλος έστειλε στράτευμα στη Ρωσία, για να ενισχύσει την αντεπανάσταση. Πιο μεγάλο στράτευμα ακόμα και από εκείνα των μεγάλων δυνάμεων. Το αποτέλεσμα; Ο ελληνι­σμός προκά­λεσε τους μπολσεβίκους και έπεσε στη δυσμένεια του καθεστώτος του Στάλιν." Αυτός "για τον οποίο έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, φέρων το επίθετο Μπεν Ζελόν, υπό την παρότρυνση των ομοϊδεατών του, απέστειλε χωρίς καμία υποδομή τα Ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, καταδικάζοντας τα σε βέβαιη σφαγή.") πως μπλέχτηκε στις "κουβέντες" της; Κάπως (κάπου, κάποτε) μπλέχτηκε! Πως τώρα... άγνωσται αι βουλαί του....

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Δεν κατάλαβα τίποτε...

      Διαγραφή
    2. Μήπως κατάλαβα εγώ!.... (πως ξεφύτρωσε ο Ελ. Βενιζέλος στα λόγια της Αλέκας)

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.