Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

"Δώσαμε το παιδί μας γιατί πεινούσαμε"

Του Γιώργου Αλεξάτου
Σκύλιασαν τα κανάλια της αθλιότητας και του απροκάλυπτου ρατσισμού. Τα κάθε είδους κανάλια...
Και τι δεν είπε ο στόμας τους! Μέχρι και τα λαϊκά γλέντια στιγματίστηκαν, σαν εκδηλώσεις διαφθοράς των παιδιών.
Από κοντά, σαν έτοιμος από καιρό, δώσ' του να πετάει κοτρώνια αναθέματος κόσμος γιομάτος... ευαισθησία. Και "αριστερός" κόσμος μαζί...

Μέχρι που βρέθηκαν οι πραγματικοί γονείς του παιδιού, Τσιγγάνοι κι αυτοί, από τη Βουλγαρία. Όπως ακριβώς έλεγαν οι προπηλακισμένοι από την υστερία τόσων ημερών θετοί γονείς.
"Δώσαμε το παιδί μας γιατί πεινούσαμε", δήλωσε η μητέρα του. Όπως ακριβώς έλεγε η στοχοποιημένη από τη ρατσιστική παλιανθρωπιά τόσων ημερών θετή μητέρα.
Άντε! Πάμε άλλη μια, όλοι μαζί, με την Τρέμη και τον Θέμο επικεφαλής: "Κάτω ο φασισμός και ο ρατσισμός!"
Με ψυχή!
Πηγή: Βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.