Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Απο(φασιστικές) θανάσιμες συμπτώσεις...

Εντελώς συμπτωματικά βγαίνει από τον Σκάι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και βάζει θέμα ταύτισης ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής, και ζήτημα κυβερνητικής συμμετοχής της δεύτερης, πριν λίγες μέρες.

Εντελώς συμπτωματικά, γράφονται την επόμενη μέρα άρθρα για να τον αντικρούσουν με αγανάκτηση, που όμως τελικά βρίσκονται να συμφωνούν μαζί του στην ταύτιση ΚΚΕ-Χ.Α.(!):
«...Υπάρχει ένα πολιτικό κενό (ουσίας, όχι δημοσκοπικών ευρημάτων και κυβερνησιμότητας μόνο) που πρέπει να καλυφθεί. Αυτό, όμως, είναι αδιανόητο να επιχειρηθεί η να μεθοδευθεί με ενίσχυση... και αναγνώριση ρόλου σε ναζιστές, παλαιοκομμουνιστές και... ψεκασμένους!...»
Εντελώς συμπτωματικά στο επόμενο διήμερο από αυτό, βρίσκεται στο μπλογκ της Χ.Α. ένα αντικομμουνιστικό άρθρο, με «επιχειρήματα» ξεπατικοτούρα από την «αντιεξουσιαστική» (που λέει και ο Λεκάτης) "εφημερίδα των συντακτών".

Εντελώς συμπτωματικά, ακολουθεί δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ την επόμενη.

Εντελώς συμπτωματικά, την επόμενη ημέρα της επίθεσης, η ανακοίνωση της Χ.Α. για αυτήν, είναι ταυτόσημη με των «αντιεξουσιαστών» που την καταγγέλουν!

Εντελώς συμπτωματικά, στην προηγούμενη δολοφονική επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ εκείνη την φορά, και πριν από αυτήν είχε παιχτεί ακριβώς η ίδια χορογραφία  απομόνωσης από "δεξιά" και "αριστερά" του μελλοντικού στόχου, που είχε ξεκινήσει από τον όμιλο του Αλαφούζου, είχε περάσει στα ακροδεξιά και εναλλακτικά ΜΜΕ ταυτοχρόνως(!), είχε φτάσει στην δολοφονία του Δ.Κοτζαρίδη, και είχε καταλήξει σε ταυτόσημες ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής και της «αντιεξουσιαστικής κίνησης» την επόμενη ημέρα.

Εντελώς συμπτωματικά ο συναγωνιστής Πουλικόγιαννης που φωτογραφίζονταν ως στόχος από το "αντιεξουσιαστικό" indymedia, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους στόχους της επίθεσης.

Όλα αυτά ...εντελώς συμπτωματικά
___________
Βλέπε ακόμη:

11 σχόλια:

  1. Όσοι βρίσκονται σε περιοχές που έχουν "στέκια", βίωσαν τις επόμενες μέρες τρομερή σπέκουλα ενάντια στο ΚΚΕ, με μικροφωνικές τους σε κεντρικά σημεία, αποκλειστικό θέμα το ΚΚΕ, εξυπναδούλες ("Κατασταλτικό Κόμμα Ελλάδας" κλπ), διάφορα άλλα σιχαμερά αλλά και επιθέσεις σε γραφεία και άλλες προκλήσεις και βέβαια ΚΝΑΤ, ΚΝΑΤ, ΚΝΑΤ. Αξέχαστη η ανακοίνωση της ΑΚ, "μνημείο" για το "χώρο", κι ας λένε κάποιοι "εγώ δεν είμαι ΑΚ", μια χαρά δούλεψε η γραμμή στους περισσότερους. Δεν είναι η ΧΑ ο μοναδικός φορέας του φασισμού στην Ελλάδα, κι ας ακούγεται χοντρό αυτό ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις καλύτερες διαλεκτικά συνθέσεις σου .
    Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Φτερο στο Πελαγο:
      Δεν θα το έλεγα διαλεκτική σύνθεση. Περισσότερο άσκηση μνήμης....

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε Φάντομ, μνήμη έχουν και τα κομπιούτερ, λέμε.

      Διαγραφή
  3. Το προσθέτω στα δεξιά μαζί με την "Πολυσημία" του Lenin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Πολυ καλο TRASH.

    Το φοβερο ειναι η εξξαφανιση της πραγματικοτιτας

    Αν γραψεις στη google 20 οκτ 2011

    βλεπεις οτι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ,, σταματησαν την επανασταση

    και τσακισαν τα καλα παιδια.

    Ειναι τραγικο και φοβερα επικινδυνο. Η παγματικοτητα ειναι εξαφανισμενη.

    Την εικονικη πραγματικοτητα των αντιεξουσιαστων παρουσιαζει τωρα ηαντισυστημικη ΧΑ και παρουσιαζει το χτυπημα στο Περαμα σαν αποδωση δικαιοσυνης.

    http://www.zougla.gr/blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τετάρτη 16 Μάη 2012

    Aπό ( http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6850806&publDate=16/5/2012 )

    (..)Απεργοσπασία με «Χρυσή Αυγή»

    Ανοιχτό κάλεσμα στο φασιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» να βοηθήσει για να σπάσει η απεργία των χαλυβουργών, απηύθυνε χθες, γνωστός πλέον απεργοσπάστης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συνομιλώντας με τους Α. Πορτοσάλτε και Μπ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στη «Χρυσή Αυγή» λέγοντας: «Θα ζητήσουμε τη βοήθειά τους. Στο φινάλε θα τους ψηφίσουμε άμα είναι να μας βοηθήσουν»! Θα ζητήσει δηλαδή να σπάσουν την απεργία, να τσακίσουν τους απεργούς εργάτες. Και αυτό το κάλεσμα δεν είναι καθόλου τυχαίο.

    Η «Χρυσή Αυγή» από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της απεργίας. Είναι αυτή που παρενέβη για να τρομοκρατήσει τους εργάτες. Ο «πυρήνας» της στη Μαγνησία έλεγε το Γενάρη του 2012 πως:

    «Μην τολμήσετε να απεργήσετε. Κάντε ό,τι σας ζητάει ο εργοδότης. Αλλιώς θα χάσετε τη δουλειά σας. Η πρόταση της Ελληνικής Χαλυβουργίας προς τους εργαζόμενους (σ.σ. για απολύσεις και περικοπές των μισθών) ήταν λογική υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά».

    Οποιος δεν αποδέχεται την πρόταση της εργοδοσίας είναι «αδιάλλακτος» όπως «το συνδικάτο του Ασπρόπυργου», που με τη στάση του στέκεται ενάντια στο ζητούμενο, το οποίο «είναι να μην κλείσουν τα εργοστάσια και να μην βρεθεί ο κόσμος στον δρόμο». Και ας κλείνουν τα εργοστάσια οι ιδιοκτήτες τους είτε αλλάζοντας τομέα επενδύσεων, είτε μεταφέροντάς τα έξω από την Ελλάδα όπου υπάρχει ακόμη πιο στυγνή εκμετάλλευση με μισθούς - ψίχουλα. Τέτοιες εργασιακές συνθήκες θέλει η «Χρυσή Αυγή», μεσαίωνα για να αυξάνουν τα κέρδη.

    Αν συνεχιστεί η απεργία «θα έχουμε επανάληψη της ιστορίας της Πιρέλι», η οποία έκλεισε τάχα λόγω της αντίδρασης των συνδικάτων και ας έκλεισε γιατί μετέφερε αλλού την παραγωγή της αναδιοργανώνοντάς την διεθνώς.

    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο απεργοσπάστης απευθύνθηκε σε αυτούς που στηρίζουν τα αφεντικά του, που θέτουν στόχο «το συμβιβασμό των διαφόρων συμφερόντων προς όφελος των εργοδοτών και εργαζομένων». Δηλαδή, ταξική συνεργασία! Κεφάλαιο και εργάτες, εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι μπορούν τάχα να τα βρουν! Ούτε είναι τυχαίο ότι, όπως και η «Χρυσή Αυγή», ο Α. Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ, σχολίασε την απεργία λέγοντας στον απεργοσπάστη: «Και σε εσάς έχει βάλει στοίχημα το ΚΚΕ να σας κλείσει»! Και η συγκεκριμένη ιστορία αποκαλύπτει ποιοι στηρίζουν τους κεφαλαιοκράτες ενάντια στους εργάτες, ποιοι είναι οι σύμμαχοί τους και ποιοι στηρίζουν τους εργάτες. Και είναι ένα μάθημα για όλους τους εργάτες να κατανοήσουν και αυτοί ποιοι είναι οι αντίπαλοι και ποιοι οι πραγματικοί φίλοι τους. (..)Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντελως συμπτωματικα το ΚΚΕ ενοχλειται απο την ταυτιση του με την ΧΑ ενω ποτε δεν εχει ενοχληθει απο την συνεχη καθημερινη και απο ολες τις πλευρες (συμπεριλαμβανομενου του ΚΚΕ) ταυτιση ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο αν και ανώνυμο, δημοσιεύεται κατ'εξαίρεση για να δείξει το εγκεφαλικό κάψιμο της οπαδικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ.
      -Σε ποιά ανάλυση ταυτίστηκε ποτέ ο ...Μπερλίγκουερ με τον Χίτλερ μωρέ;
      Η ταύτιση Χίτλερ-Στάλιν είναι "κοινός τόπος πλέον"...
      -Σε ποιά ανάλυση ταυτίστηκε ποτέ η σοσιαλδημοκρατία με τον φασισμό;
      Η ταύτιση κομμουνισμού-φασισμού είναι επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, (από την οποία και χρηματοδοτείται ο ΣΥΡΙΖΑ μην ξεχνάμε)
      Ποιός ταύτισε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ΧΑ;
      Είπες και "καθημερινά" και "από όλες τις πλευρές" δύστυχε...
      Περιμένω λοιπόν την πληθώρα των παραπομπών (από όλες τις πλευρές) που μιλάνε για την ταύτιση Χίτλερ-Μπερλίγκουερ, φασισμού-σοσιαλδημοκρατίας, μαύρου και ροζ φασισμού, κλπ...
      -Τι σας ποτίζουν στην Κουμουνδούρου;

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε ρε ανώνυμε ΣΥΡΙΖΑίε; Θα περιμένω πολύ για τις παραπομπές σου;
      Δυό μέρες περάσανε, και ακόμη δεν βρήκες τίποτα;

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.