Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Καταψηφίστηκε από ΔΑΚΕ, Παρεμβάσεις και Συνεργασία η πρόταση του ΠΑΜΕ για άμεση απεργία ενάντια στην επιστράτευση

Νέες συνεδριάσεις τη Δευτέρα για την απεργία των εκπαιδευτικών
Το ΦΕΚ της επίταξης των εκπαιδευτικών (AlfaVita)
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ακόμα ανοιχτά σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί, μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για πολυήμερη απεργία μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις και την πρόθεση της κυβέρνησης να κηρύξει πολιτική επιστράτευση.
Το απόγευμα του Σαββάτου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ για να συζητήσει για το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης. 
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ κατέθεσαν στο ΔΣ την πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο για άμεση κήρυξη απεργίας ενάντια στην επιστράτευση (πρόταση που επίσης κατατίθεται προς τα ΔΣ της ΔΟΕ, των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας, αλλά και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ). ΔΑΚΕ, Παρεμβάσεις και Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) καταψήφισαν την πρόταση των ταξικών δυνάμεων και αρκέστηκαν να καλέσουν ένα συλλαλητήριο για τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7 το απόγευμα. 
Για το πρωί της Δευτέρας είναι προγραμματισμένες συναντήσεις του ΔΣ της ΟΛΜΕ με το ΔΣ της ΔΟΕ και με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ), ενώ έχει οριστεί για το ίδιο θέμα και συνεδρίαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να κηρύξει πολιτική επιστράτευση, με διαρροές από το Μαξίμου να εμφανίζουν τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά να έχει το πρωί του Σαββάτου συνεχείς επαφές με συνεργάτες του και υπουργούς, με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες...
______________
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.