Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται

Πηγή φωτ. Lenin reloaded

 Κώστας Ζαχαριάδης:
"...Εν έτη 2013 έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνα για να ψήνουν και να ζεσταίνονται σε κλειστό χώρο. Οι άνθρωποι αυτοί με βάση τις στατιστικές ανήκουν στο υψηλότερο μορφωτικό κλάσμα της ελληνικής κοινωνίας κι όμως αγνοούσαν τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης ή τις γνώριζαν εν μέρει και τις υποτίμησαν.
Η είδηση αποτελεί μια τραγική επιβεβαίωση ότι πληρώνουμε σαν κοινωνία με πολύ βαρύ τίμημα, πέρα  από πολιτικά σφάλματα – εγκλήματα  και άλλες ανεπάρκειες όπως η χαμηλή κοινωνική μας μόρφωση και η υποτίμηση της αίσθησης των πραγματικών κινδύνων..."
Πηγή: ecoleft
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σχόλιο του Θ.Τζήμερου στο tweeter προκάλεσε την άμεση  καθαίρεση του από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του "δημιουργία ξανά", ενώ έχει δρομολογηθεί και η οριστική διαγραφή του από το κόμμα.
Καμμία αντίδραση ΔΕΝ έχει προκύψει από τον χώρο της "οικολογικής αριστεράς" (ένα ακόμη χαϊδευτικό του ΣΥΡΙΖΑ), για την προβολή των πιο πάνω απόψεων σε μέσο του πολιτικού αυτού χώρου.
Αντί δικού μας σχόλιου, θα επαναλάβουμε ένα που ακολούθησε το κείμενο στο ecoleft:
Ναι πράγματι χρειάζεται παιδεία, περιβαλλοντική αγωγη, δημοσια υγεία, αναλυτικη γεωμετρια, διαφορικες εξισώσεις, διοφαντικη ανάλυση, ψυχολογια οχλου…ευτυχως δηλαδη γιατι νομισα οτι θα χρειαστει πετρέλαιο που ειναι και ακριβο….ρε γελοιε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.