Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ε, άει σιχτήρ, όχι!


-Ναι, χαμένη θα έβγαινε και η αστική τάξη της Κύπρου,
-Ναι,  χαμένη θα έβγαινε και η Ρώσικη αστική τάξη, που έχει «δεσμούς αίματος» (χρήματος) με την Κυπριακή,
-Ναι, τα μεγάλα όχι δεν λέγονται από τα πάνω,
-Ναι, η επίθεση της αστικής τάξης ενάντια στον Κυπριακό λαό θα συνεχιστεί απρόσκοπτα,
-Αλλά το διάολο μου, καιρός ήταν να τους πει και ένα όχι κάποιος...

Και μάλιστα κάποιος με λιγότερο πλυθησμό από την ...Θεσσαλονίκη(!), με δύο(!!) στρατούς κατοχής, και έναν τρίτο, που δεν του έχει κάψει την γούνα λιγότερο από τους άλλους δύο, και που γενικώς θα ήταν ίσως "δικαιολογημένος" από όλους, να σκύψει τον σβέρκο.

Η αστική τάξη της Κύπρου είπε ένα όχι, για τους δικούς της λόγους.
Το είπε όμως και ο λαός της Κύπρου για τους δικούς του. Και είναι το δεύτερο μεγάλο όχι των Κυπρίων τα τελευταία χρόνια μετά το σχέδιο Ανάν.

Με όλες τις επισημάνσεις της εισαγωγής,
...μπράβο τους!

Και ένα δεύτερο μπράβο, που έβαλαν άθελα τους, το ερώτημα:
Πίσω από ποιά υποτιθέμενη αδυναμία της Ελλάδας «να τα βάλει με τους μεγάλους» (-και καλά) κρύφτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, καμπόσοι νεοέλληνες συντοπίτες μας;

Βλέπε ακόμη:Υ.Γ.
Σε μία χώρα με τρεις(!!) παρακαλώ ξένους στρατούς (+του ΟΗΕ 4!!!) και σε αντίθεση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, κανείς δεν χρησιμοποίησε την λέξη ....κατοχή.
Ισως γιατί εκεί θυμούνται ακόμη την σημασία της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.