Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΝΤΕΨΤΕ: Ποιος είναι ο κύριος που συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα; (ΦΩΤΟ)


Μικρός που είναι ο κόσμος...
Τι μικρός που είναι ο κόσμος! Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίπλα του δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τον έναν τον ξέρετε. Είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο άλλος όμως; Ο κύριος που ..συμβουλεύει με άνεση μάλιστα, τον πρόεδρο Αλέξη είναι ο Αντώνης Κοτσακάς*, άλλοτε δεξί χέρι του Ακη Τσοχατσόπουλου που πέρασε και από κυβερνητικές θέσεις με το ΠΑΣΟΚ.
Ο σύντροφος Κοτσακάς σε παλιές-καλές εποχές

Τώρα το πως ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα συνέδριο με πάνω από 2.500 κόσμο, στο οποίο εγκαίνιασε το "νέο" κόμμα του, επέλεξε να κάθεται δίπλα -δίπλα με τον άλλοτε συνεργάτη του έγκλειστου Άκη , είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο που έχει πιστέψει πως στο πρόσωπο του Τσίπρα, βρήκε τον νέο πολιτικό που θα αλλάξει την Ελλάδα...
 Θου κύριε...

sic λεπτομέρεια: O Kοτσάκας έχει αφήσει λίγο μαλλί, που βοηθά στο πιο αριστερό προφίλ....
Πηγή: parapolitika
*O σύνδεσμος παρατείθεται για το μέχρι το 2011 βιογραφικό. Για μετά είναι ανεπίκαιρος από ότι μπορείτε να δείτε...

10 σχόλια:

  1. Αντε..εμπρός και ο αγώνας για την απελευθέρωση
    του "πολιτικού κρατούμενου" Ακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπλογκ διεκδικεί την τιμή να συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους του αγώνα απέναντι στις διώξεις, εναντίον του αγωνιστή της δημοκρατίας (και του σοσιαλισμού βεβαίως-βεβαίως) Ακη Τσοχατζόπουλου την ίδια ώρα που οι Τσιπροκουρουμπλήδες κάνουν την πάππια:
      -Αφίσσα που κυκλοφόρησε στα Εξάρχεια:
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/04/blog-post_11.html
      -Αλληλεγγύη στον Άκη Τσοχατζόπουλο (αλήθεια τώρα!)
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/04/blog-post_3000.html
      :-)

      Διαγραφή
    2. χιχι..το πρώτο λινκ μου βγήκε
      το δεύτερο όχι. :)

      Διαγραφή
    3. @Ντίνα:
      Μόλις τσέκαρα και το δεύτερο. Σε μένα δουλεύει μία χαρά...

      Διαγραφή
  2. Δεν βλέπω καμία Σακοράφα στην παραπάνω φωτό πάντως. Βλέπω πίσω δεξιά την Νάντια Βαλαβάνη. Κάποιο λάθος κάνει ο συγγραφέας του parapolitika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Αντωνης:
      Όχι, εγώ μπερεύτηκα και mea culpa!
      Διορθώνω άμεσα!

      Διαγραφή
  3. Mιά ερώτηση ρε παιδιά.Πού βρήκε 33.000 εγεγγραμένα μέλη ο Συριζα ώστε να έχει το 10% σε σύνεδρους στο προσυνεδριακό;
    http://www.left.gr/article.php?id=15743

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Αρχικά βάζε ένα ψευδώνυμο για να μπορούμε να σου απευθήνουμε τον λόγο, αν μπορείς. Το μπλογκ εν επιτρέπει τον ανώνυμο σχολιασμό.
      -30.000 ήταν ο στόχος. Λίγες μέρες πριν μάλλον απείχαν αρκετά, κατά την δική τους εκτίμηση:
      http://redflyplanet.blogspot.com/2012/11/blog-post_6408.html?showComment=1354198677355#c4945058435729448152
      Αυτό παρά τα χαλαρά κριτήρια (είσαι φίλος-γίνε μέλος) που ισχύουν για την εγγραφή μελών, εκεί πέρα. Από την άλλη δεν ξέρω. Μέσα στην πρεμούρα τους να έχουν μέλη ανάλογα του 27% μπορεί να έγραψαν και εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που παρουσιάζουν τις διαδηλώσεις μας για δικές τους, μήπως και δείξουν κόσμο...

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω οτι ο πραγματικός αριθμός είναι στο 45% αυτού που αναφέρεται εκ του οποίου το 60%στο "Αριστερό ρεύμα".Απλά ήταν μια κλασσική Πασόκικη τακτική που έπρεπε καλυμμένα να "ποντάρει στο άλογο" Τσίπρα που μπορεί να "καθαρίζει"-πρός το παρόν-.
      Μπάμπης(7/12-5:36)

      Διαγραφή
    3. @Μπάμπης:
      Δηλαδή εκτιμάς πως αύξησαν εικονικά τον αριθμό των συνέδρων, ώστε να βρεθεί τεχνητά μειοψηφικό το "αριστερό ρεύμα", με σκοπό να συνεχίσει να ταραβάει ΠΑΣΟΚους ο Τσίπρας! (αν κατάλαβα καλά)
      Ομολογώ πως για τοοοοοοόσο απατεώνες, ούτε εγώ δεν τους είχα!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.