Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Απάντηση της Λ.Κανέλλη στη μήνυση.

Λιάνα έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά βλέπεις κοπέλα μου, οι αστυνομικοί λένε, ότι το είπες γι αυτούς. Κακώς βέβαια το λένε, γιατί μπορεί να πει και ο κόσμος, "Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται". Τέλος πάντων. Έχω πει τη γνώμη μου. Να προσθέσω μόνο, ότι η υποκατάσταση της αστυνομίας από τους φασίστες είναι παράνομη. Όπως και οι επιθέσεις σε συνανθρώπους. Αλλά εκεί δεν υπάρχει δυστυχώς, μεγάλη ευαισθησία απ την πλευρά του κράτους.
Η μήνυση που αποφάσισε να καταθέσει το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη αποτελεί ενέργεια πολιτικά σκόπιμη, που τα κίνητρά της δημιουργούν ερωτηματικά. Το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.
Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ' επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί.
Η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.
Από το βαθύ κόκκινο, ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις της Λ.Κανέλη


2 σχόλια:

  1. Αλήθεια, γιατί άραγε στην αναφορά περί "φασιστών" και "τσογλανιών" οι αστυνομικοί της Κοζάνης (από ΟΟΟΟΟΛΗ την Ελλάδα) θεώρησαν ότι η Κανέλλη αναφερόταν σ΄αυτούς ;;;;;;;

    Έ ;;;

    Γιατί άραγε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.