Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Λαϊκό Γλέντι Οικονομικής Ενίσχυσης των Απεργών της Phone-marketing

Το Σωματείο Τηλεπικοινωνιών και εργαζομένων στην Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ), η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Phone-marketing και η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας, οργανώνουν:
Γλέντι Οικονομικής Ενίσχυσης του Απεργιακού Ταμείου των εργαζομένων στην εταιρία Phone-marketing που βρίσκονται σε Απεργία εδώ και 65 μέρες.

Παρασκευή, 25 Μαΐου, στις 9μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας(ΚΕΠ), Πατριάρχου Ιωακείμ 4

Είσοδος Ενίσχυσης 3 ευρώ

Να είμαστε όλοι εκεί, να στηρίξουμε τον παλικαρίσιο αγώνα τους

Η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της Εργατικής Τάξης

Κανείς μόνος του στην Κρίση, Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.