Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ο «αριστεριστής» κ.Δασκαλόπουλος...


Διαβάσαμε χθες πως "Την κατάργηση της μείωσης 22% στους κατώτατους μισθούς και της μετενέργειας προτείνει να συζητήσει ο ΣΕΒ με τους κοινωνικούς εταίρους".

Άμεση ήταν η αντίδραση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε την «αριστερίστικη» και «σεχταριστική» πρόταση του ΣΕΒ σαν «υπερεπεναστατική» που "δεν ανταποκρίνεται στο σημερινό επίπεδο του κινήματος και τους διεθνείς συσχετισμούς". Πιο συγκεκριμένα:

Ο Αλέξης Τσίπρας τάχθηκε κατά, καθώς εδώ μιλάμε για μία «μονόμερη ενέργεια που δεν θα προέλθει μέσα από διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας», προοπτική που το κόμμα της αριστεράς έχει απορρίψει κάθετα.

Αλλα στελέχη τάχθηκαν κατά, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει σαφή θέση για την «μη περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων», και κατά συνέπεια η κατάργηση της ήδη νομοθετημένης μείωσης του 22% και της μετενέργειας, θα σημαίνει αυξήσεις οι οποίες δεν μπορεί παρά να είναι μαξιμαλιστικό αίτημα στην σημερινή κατάσταση.

Ο Π.Λαφαζάνης χωρίς να αποκρούσει ευθέως την πρόταση του ΣΕΒ, απόφυγε να πάρει θέση λέγοντας: «Αυτά θα τα δούμε, δεν είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή να σας πω ποια θα είναι μια κυβερνητική πολιτική».

Η συνδικαλιστική παράταξη «αυτόνομη παρέμβαση» του Βόλου, έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία  τέτοιες «μονομερείς ενέργειες, δεν μπορεί παρά να βοηθάνε την εργοδοσία»

Στελέχη του ΣΕΒ σχολίασαν χθες, πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τους κοινωνικούς εταίρους, αποκρύβοντας από το σύνολο της κοινωνίας την δυνατότητα ενεργειών που μπορούν να γίνουν και χωρίς την έγκριση των Ευρωπαίων εταίρων μας.

Εδώ ο κόσμος πνίγεται, και στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν την Δευτέρα παρουσία της Ευρώπης των λαών, σχολίασε με νόημα ο κ.Δασκαλόπουλος....

Το κείμενο είναι στο σύνολο του φανταστικό, ωστόσο όλες οι εντός εισαγωγικών δηλώσεις πραγματικές! Οπότε μπορεί και να μην είναι και τόσο φανταστικό, όσο μοιάζει εκ πρώτης όψης...

Bonus Video:

Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.