Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια για το ποιος συμπλέει με τη ΝΔ (με στοιχεία)


Χορτάσαμε από διάφορα αντικκε τρολ και «σοβαρούς» αρθρογράφους και αναλυτές να μας λένε, χρόνια τώρα, για φανερή και αφανή σύμπλευσή ΝΔ – ΚΚΕ!

Τώρα που τα στοιχεία μιλούν οι συκοφάντες κρύβονται στις τρύπες τους!

Τι λέει η έρευνα:

1. Η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά με τους ΑΝΕΛ και στην συνέχεια με τη στήριξη ανεξάρτητων βουλευτών και βουλευτριών, εισήγαγε 196 νομοσχέδια προς ψήφιση από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Από αυτά, η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε το 53%, το ΚΙΝΑΛ το 57%, η Χρυσή Αυγή το 4%, το ΚΚΕ το 5%, το ΠΟΤΑΜΙ το 65%2 και η Ένωση Κεντρώων το 42%.

2. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκε τον Ιούλιο του 2019 εισήγαγε 28 νομοσχέδια προς ψήφιση μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Από αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε το 32%, το ΚΙΝΑΛ το 54%, το ΚΚΕ το 4%, η Ελληνική Λύση το 46% και το ΜέΡΑ 25 το 7%.


Ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έκανε λάθη». Έκανε κανονική πολιτική που ψηφίζονταν στα νομοσχέδια κατά 53% από τη ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει «λάθη». Υπερψηφίζει κατά 32% τα νομοσχέδια της ΝΔ! Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλέει με τη ΝΔ επί κυβερνήσεώς του κατά 53% και επί κυβερνήσεως της ΝΔ κατά 32%!!! Αυτό ναι, είναι ντοκουμέντο από πραγματική έρευνα στα ν/σχ της βουλής.

Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι όμως ολόιδια, 100%, στο σύνολο των γενικών επιλογών ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, βάσεις, τρόικες θεσμοί, εργασιακή «ευελιξία», μνημόνια, μεταμνημόνια, κλπ και μόνο σε επιμέρους θέματα συμπλέουν με τα ποσοστά που αναφέραμε.
Πηγή: Αριστερά και πολιτική
Η "ωρίμανση" του ΣΥΡΙΖΑ...

1 σχόλιο:

  1. Ολα είναι ξεκάθαρα 8 χρόνια μετά η δικαίωση του ΚΚΕ είναι απόλυτη. Δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση που να μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό όσο οι καπιταλιστές έχουν στην ιδιοκτησία τους τα μέσα παραγωγής. Αυτό είπε το ΚΚΕ το 2012... όσο και να μη το καταλάβαιναν πολλοί ...διαπαιδαγωγημένοι σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες...η ζωή τα ξεκαθάρισε όλα. Οι Κομμουνιστές δεν είμαστε μέντιουμ. Διδαχτήκαμε πολλά ...απο το παρελθόν. Σε συνθήκες λοιπόν ...αστικής δημοκρατίας... τα καθήκοντα των κομμουνιστών είναι τα εξής. Συμμετοχή στο ...αστικό κοινοβούλιο...με θέσεις εργατικής λαικής αντιπολίτευσης για όσο οι καπιταλιστές έχουν τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής στα χέρια τους και ταυτόχρονα αγώνας μέσα στο ΠΑΜΕ και την Λαική Συμμαχία για την ενότητα του λαού σε ταξική βάση χωρίς να χρειάζεται συμφωνία με το πρόγραμμα του ΚΚΕ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης βάζουμε στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση την έξοδο απο την Ε.Ε με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής με την ζωή να ξεκαθαρίζει τα πάντα. Οποιος μετά το ξεβράκωμα του σύριζα συνεχίζει να προτείνει την δημιουργία του καινούργιου ένα στόχο έχει. Να εγκλωβίσει τους Κομμουνιστές στον καπιταλισμό ώστε όταν παρουσιαστούν επαναστατικές συνθήκες να μη μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτά τα κόλπα τελείωσαν το 1991... Ευτυχώς.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.