Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ισραηλινή κατασκοπεία μέσω ΜΚΟ αποκαλύπτεται και αποτυγχάνει


Είναι γνωστό ότι η καλύτερη κάλυψη των ανά τη γη πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών είναι οι διάφορες ΜΚΟ. Με τον τρόπο αυτό οι πράκτορες περνούν απαρατήρητοι, αφού οι περισσότεροι δεν περιμένουν από «ανθρωπιστικές οργανώσεις» να κάνουν τέτοια πράγματα. Στην περίπτωση, όμως, των οκτώ ισραηλινών πρακτόρων της Σαγιερέτ Ματκάλ (μίας ακόμα μυστικής υπηρεσίας των σιωνιστών, που δημιουργήθηκε το 1957 για να διεξάγει επιχειρήσεις αντικατασκοπείας πίσω από τις εχθρικές γραμμές) τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Οπως αποκάλυψε έρευνα του Αλ Τζαζίρα, που βγήκε στον αέρα την περασμένη Κυριακή, οι ισραηλινοί πράκτορες κατόρθωσαν στις 11 Νοέμβρη του περασμένου χρόνου να περάσουν με ένα ΙΧ μερικά χιλιόμετρα μέσα στη Λωρίδα της Γάζας μεταμφιεσμένοι σε Παλαιστίνιους, με την κάλυψη μίας «ανθρωπιστικής» οργάνωσης με έδρα τη Γερμανία, ονόματι Humedica International Aid. Ο επικεφαλής της οργάνωσης στη Γάζα, Joao Pedro Santos, ο οποίος νοίκιαζε διάφορες αποθήκες στη Γάζα, έγινε… καπνός αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε η επιχείρηση, κι έκτοτε η οργάνωση σταμάτησε τις «ανθρωπιστικές» της υπηρεσίες (το επιβεβαιώνουν παλαιστινιακές πηγές, αλλά μπορεί κανείς να το καταλάβει και από την ιστοσελίδα της που αναφέρει ότι η οργάνωση λειτουργούσε από το Μάη του 2006 μέχρι το Γενάρη του 2019, δηλαδή δυο μήνες μετά το γεγονός, βλ. εδώ).

Οι πράκτορες κουβαλούσαν κοριούς για να τους «φυτέψουν» στο τηλεφωνικό δίκτυο των Ταξιαρχιών Κασάμ (ένοπλο τμήμα της Χαμάς) και μάλιστα ήθελαν να μπουν στα τούνελ για να το κάνουν αυτό. Η καλύτερη κρυψώνα για να αποθηκεύσουν το υλικό τους ήταν μία από τις αποθήκες φαρμάκων της Humedica.
Ομως για κακή τους τύχη, περίπολος της Χαμάς στην Χαν Γιούνις τους σταμάτησε και στις ερωτήσεις που τους έκανε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ακολούθησε ένοπλη σύγκρουση, στην οποία σκοτώθηκε ένας ισραηλινός πράκτορας και δύο μαχητές της Χαμάς, ενώ οι υπόλοιποι πράκτορες κατάφεραν να διαφύγουν χάρη στα ισραηλινά αεροπλάνα που έσπευσαν στην περιοχή προς υποστήριξή τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα αεροπλάνα εκτόξευσαν πάνω από 40 πυραύλους στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Οι μαχητές της Χαμάς κατάφεραν να βρουν τους κοριούς και να τους καταστρέψουν, πληρώνοντας όμως φόρο αίματος, καθώς οι κοριοί είχαν επάνω τους εκρηκτικό μηχανισμό και ανατινάχθηκαν.

Το γεγονός είχε προκαλέσει τότε ανησυχίες, γιατί ήταν στα σκαριά εκεχειρία με αιγυπτιακή διαμεσολάβηση, η οποία τελικά επιτεύχθηκε, μολονότι οι Παλαιστίνιοι απάντησαν με μπαράζ ρουκετών στο Ισραήλ. Το γεγονός όμως της εμπλοκής της γερμανικής ΜΚΟ δεν είχε αποκαλυφθεί τότε.

Συμπέρασμα: Μην εμπιστεύεστε τις ΜΚΟ. Ακόμα κι όταν εμφανίζονται ως φιλικά προσκείμενες στα κινήματα και τους αγώνες των λαών, κρατάτε «πισινή», γιατί ενίοτε αποτελούν φωλιές πρακτόρων ή σε αυτές μπορούν εύκολα να διεισδύσουν κάθε λογής πράκτορες. Η επαναστατική δουλειά δε γίνεται μέσω των ΜΚΟ, αλλά με οργανώσεις που δε θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο ταξικός εχθρός χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να εκπληρώσει τους βρόμικους σκοπούς του. Το πρακτοριλίκι δεν είναι σπορ μόνο των σιωνιστών…

ΥΓ. Η ίδια η Humedica, σε επικοινωνία που είχε με το Αλ Τζαζίρα, αρνήθηκε φυσικά κάθε ανάμιξη και ισχυρίστηκε ότι ο Σάντος ήταν απλός εθελοντής. Ομως, σε χαρτιά που βρήκε το κανάλι, ο Σάντος υπέγραφε ως υπεύθυνος της περιοχής και όχι ως απλός εθελοντής!
Πηγή: Κόντρα
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.