Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Αποθέωση της συκοφαντικής επιχειρηματολογίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ από τη ναζιστική «Χρυσή Αυγή»

Ποιος άλλος - πέραν των αφεντικών - χαίρεται από τη συκοφαντική επιχειρηματολογία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ σε βάρος των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΔΑΣ; Μα φυσικά τα τσιράκια των εργοδοτών, οι υπόδικοι της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», οι οποίοι την υιοθετούν απόλυτα! Γιατί όχι μόνο τους δίνεται η ευκαιρία να ξεράσουν αντικομμουνισμό, αλλά γιατί η συκοφαντική επιχειρηματολογία στελεχών της ηγεσίας της ΓΣΕΕ σε βάρος του ΠΑΜΕ αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της υπερασπιστικής γραμμής της υπόδικης εγκληματικής οργάνωσης στο δικαστήριο!

Ο αρχηγός της ναζιστικής συμμορίας Μιχαλολιάκος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξερνάει αντικομμουνισμό και μιλάει για «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς», για «νέα ΟΠΛΑ σε πλήρη δράση» και για «ΚΚΕ του "δημοκρατικού τόξου"».

Στη δε ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» διαβάζει κανείς απογειωμένη τη συκοφάντηση και τα αισχρά ψέμματα ότι τάχα «οι κομμουνιστές με σιδηρολοστούς στα χέρια μπουκάρανε τα ξημερώματα και κατέλαβαν το συνεδριακό χώρο, ξυλοκοπώντας ανελέητα όποιον βρισκόταν στο διάβα τους». Φυσικά, η προβοκάτσια που στήθηκε από την ηγεσία της ΓΣΕΕ, που επιχειρεί να εμφανίσει τους μπράβους ως αντιπροσώπους και τους αντιπροσώπους ως δήθεν τραμπούκους, υιοθετείται με δόξα και τιμή από το ναζιστικό μόρφωμα για να στοχοποιήσει εκ νέου το Σωτήρη Πουλικόγιαννη, εναντίον του οποίου -και άλλων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ- είχε εξαπολύσει δολοφονική επίθεση τάγμα εφόδου της «Χρυσής Αυγής» και ο οποίος είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης... Τυχαίο; Βόλικό; Ή δείξε μου με ποιόν ταυτίζεσαι για να σου πω ποιος είσαι;
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.