Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Και μια καλιτεχνική πινελιά... #1

Το παρόν ποστ είναι μια συλλογή ενός τμήματος από διάφορα (πειραγμένα ή μη, από εμένα) σκιτσάκια που έχω ανεβάσει κατά καιρούς σαν πολιτικά σχόλια στο τουΐτερ. Τα αφήνω και εδώ, αφενός για να υπάρχουν μαζεμένα, αφετέρου για να τα χρησιμοποιήσει όποιος άλλος θεωρεί πως μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

"Όλοι στο ίδιο καράβι είμαστε"...
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη....
Η επανάσταση είναι όμορφη...


Για την κρίση...

2 σχόλια:

  1. Δηλώνω εντυπωσιασμένος! Κατά την άποψή μου, διακρίνεται η "μεταμόρφωση" του Κάσπερ στη δεύτερη εικόνα.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.