Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Θα τιμήσει τον Χίτη Γρίβα η ελληνική κυβέρνηση!

Στο παρελθόν, ο πρέσβης της Ελλάδας ήταν αυτός που τίμησε στην Κύπρο τον Γρίβα, παριστάμενος στο ετήσιο μνημόσυνό του. Ο πρέσβης προέρχεται από τους ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου.

Τώρα μαθαίνουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα έρθει στην Κύπρο και θα απευθύνει χαιρετισμό σε συνέδριο για τον Γρίβα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του Χριστόφορο Φωκαΐδη. Θεωρούμε ότι αυτές οι κινήσεις είναι πρόκληση για τον κυπριακό λαό στο σύνολό του. Το συνέδριο θα ασχοληθεί από την είσοδο του Γρίβα στη στρατιωτική σχολή μέχρι το 1967. Γιατί άραγε μέχρι το 1967; Γιατί αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι την καταραμένη περίοδο 1971-74; Τι τους φοβίζει;

Το μόνο που θα πούμε στον Πάνο Καμμένο είναι ότι με την ενέργειά του είναι ωσάν να τιμά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο στην Ελλάδα. Ταυτίζεται με τη χούντα και την ΕΟΚΑ Β’. Διότι το συνέδριο στοχεύει στον εξαγνισμό του Γρίβα. Ας το σκεφτεί λοιπόν, έχει χρόνο.

Μ. Μιχαήλ
Πηγή: Διάλογος*
*Ο τίτλος δικός μας

2 σχόλια:

 1. Και που είναι το παράξενο βρε παιδιά;

  Ο άνθρωπος, μια ζωή φασίστας ήταν!

  Τι ... θα άλλαζε τώρα, που πήγε με τον ... αριστερό Τσίπρα;;;;;;;

  Το θέμα ΔΕΝ είναι ο Καμμένος ... ο ίδιος ο Τσίπρας είναι που συνεργάζεται ανοιχτά με φασίστες!

  Να περιμένετε τα πάντα ...

  Ο οπορτουνισμός, στο τελευταίο του στάδιο, εξελίσσεται καθαρά σε προδοτική αντεπανάσταση και συνεργασία με τον ταξικό εχθρό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @faros:
   Αυτό ακριβώς!
   Απλά καλό είναι να θυμίζουμε τα έργα και τις ημέρες της ακροδεξιάς συνιστώσας της "Πρώτη φορά αριστεράς".
   Ακόμη και στο σημειολογικό επίπεδο, το να ξαναρχίσει τις γιορτές εμφυλιοπολεμικού μίσους στην Φλώρινα (παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης) και να τιμήσει τον αρχιχίτη Γρίβα, ούτε η ΝΔ του (επίσης ακροδεξιού) Σαμαρά δεν τόλμησε να το κάνει.
   Το έκανε τελικά η ..."ελπίδα που έρχονταν" (και κάπου ξέμεινε στον δρόμο)

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.