Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Μ. Συντυχάκης (Βουλευτής ΚΚΕ): Έτσι σκιαγραφούμε το προφίλ του Κ. Μητσοτάκη…

Εμείς σκιαγραφούμε το προφίλ του Κων Μητσοτάκη, όχι προς χάριν κάποιας σκοπιμότητας ή στα πλαίσια μιας συναισθηματικής φόρτισης λόγω της ημέρας, αλλά θεωρούμε ότι αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους πολιτικούς εκφραστές του αστικού πολιτικού συστήματος της χώρας και αναγνωρίζουμε στο πρόσωπό του ότι ήταν ένας μεγάλος και ικανός αντίπαλος, με καθαρό πολιτικό λόγο. 

Η αλήθεια να λέγεται. Ήταν βέβαια υπερασπιστής της αστικής εξουσίας και από αυτή την άποψη ήταν ένας σκληρός ιδεολογικά και πολιτικά αντίπαλος, αλλά έλεγε πάντοτε αυτό που πίστευε, με ευθύτητα, με καθαρότητα στο λόγο του. Και βέβαια με έναν αντίστοιχο τρόπο και αντίστοιχα επιχειρήματα αντιμετώπιζε και το ΚΚΕ τον Κ. Μητσοτάκη. Αλλά επαναλαμβάνω, ο σταθερός του, μόνιμος προσανατολισμός του ήταν ο σταθερός του προσανατολισμός υπεράσπισης της αστικής εξουσίας. Είναι γεγονός ότι ανεπιφύλακτα στήριξε όλα τα μνημόνια, που πέρασαν από την χώρα μας σταθερά προσηλωμένος στις διεθνείς συμμαχίες, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Έτσι λοιπόν σκιαγραφούμε το προφίλ του Κ. Μητσοτάκη…


Πηγή: Ατέχνως

3 σχόλια:

  1. Είχα γράψει δύο σχόλια στο άλλο thread, αλλά δεν έχουν ανέβει.

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Προλεκαλτ:
      Βρήκα ένα που ανέβασα πριν από λίγο, αν έχεις στείλει και άλλο...

      Διαγραφή
    2. Οχι, τιποτ αλλο
      Προλεκαλτ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.