Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΠΑΜΕ: Όλοι αύριο(σ.σ. σήμερα 9/6) στις 3.30 μ.μ. έξω από τη Βουλή!

«Όλοι αύριο(σ.σ.σήμερα 9/6) έξω από τη Βουλή στις 3.30 μ.μ.. Δεν πρόκειται να τηρήσουμε σιγήν ιχθύος», επισημαίνει το ΠΑΜΕ καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ενάντια στα νέα αντεργατικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ "σαν τον κλέφτη" φέρνει αύριο στη Βουλή για να ψηφίσει όλα τα σκληρά μέτρα σε βάρος της εργατικής τάξης που είναι τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης με τροπολογία σε μία σύμβαση για τα ψάρια.

Μέτρα που θα ρημάξουν ακόμη περισσότερο τη ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Μέτρα όπως:
  • Πάγωμα των συντάξεων μέχρι το τέλος του 2022.
  • Ανατροπές στο Νόμο για την Απεργία και τα συνδικάτα που θα σημαίνει νέα μεγαλύτερα εμπόδια στην δράση τους.
  • Παράταση και μετά το 2018 στο Καθεστώς της διάλυσης των ΣΣΕ.
  • Μείωση του αφορολόγητου.
  • Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και πολλά άλλα.
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει τη βρώμικη δουλειά υπηρετώντας τους επιχειρηματικούς ομίλους και την ΕΕ. Γι΄αυτό άλλωστε επιλέχτηκε.

Όλοι αύριο στις 3.30 μ.μ. στη Βουλή.

Καλούμε:

Όλα τα Συνδικάτα από σήμερα και αύριο το πρωί να βρεθούν στους χώρους δουλειάς, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους, να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την κυβέρνηση καλώντας τους να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση.

Τις λαϊκές επιτροπές σε κάθε εργατογειτονιά να αξιοποιήσουν όλες τις μορφές ενημέρωσης, στις πλατείες, στα καφενεία, παντού».
Πηγή: 902
Βλέπε ακόμη:

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. @faros:
      Αλόνζ αν φαν/
      πρωτού μας φαν!

      Διαγραφή
    2. Ολοι στο Σύνταγμα κάτω απο την Δική μας Ταξική Σημαία. Είναι Εγκληματίες είναι Αδίστακτοι. Ετσι ήταν πάντα αυτά τα ...λουλούδια.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.