Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Καταγγελία για τις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις ΕΕ και σλοβακικής προεδρίας

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει τις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΕΕ και η σλοβακική προεδρία της, στο πλαίσιο της ονομαζόμενης «Ευρωπαϊκής ημέρας μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων», όπως επιχειρεί η ΕΕ να καθιερώσει τα τελευταία χρόνια την 23η Αυγούστου. Σε αυτές συμμετέχουν εκπρόσωποι των υπουργείων Δικαιοσύνης των κρατών-μελών, διαφόρων «ινστιτούτων» και ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται αδρά από ευρωενωσιακά κονδύλια με διατεταγμένη αποστολή τη λασπολογία και τη συκοφάντηση του σοσιαλισμού, το ξαναγράψιμο της Ιστορίας.
Ξεκάθαρος στόχος αυτής της αντικομμουνιστικής σύναξης είναι η χειραγώγηση εργατικών - λαϊκών συνειδήσεων, πρώτα και κύρια της νεολαίας, με όπλα την παραχάραξη της Ιστορίας, την κατασυκοφάντηση των πρωτόγνωρων κατακτήσεων των εργαζομένων στο σοσιαλισμό. Μέσω της ανιστόρητης εξίσωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό επιδιώκεται η αθώωση τελικά του φασιστικού τέρατος και της μήτρας που το γεννάει και το αναπαράγει, του καπιταλιστικού συστήματος.

Οι φετινές εκδηλώσεις της ΕΕ και της σλοβακικής κυβέρνησης, με την προσθήκη συζητήσεων για τη «ριζοσπαστικοποίηση στην Ευρώπη», επιχειρούν ακόμη πιο ανοιχτά να στοχοποιήσουν την πάλη του εργαζόμενου λαού για την κοινωνική απελευθέρωση, την κομμουνιστική δράση και ιδεολογία, όπως συμβαίνει σε μια σειρά από χώρες - μέλη της ΕΕ, όπου διώκονται ποινικά τα κομμουνιστικά κόμματα και η πολιτική δράση των κομμουνιστών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί με τη συμμετοχή της στην αντιδραστική αυτή σύναξη νομιμοποιεί και συμβάλλει στην ενίσχυση του αντικομμουνισμού, που αποτελεί επίσημη ιδεολογία της ΕΕ και στην αθώωση του φασισμού, που ιστορικά, όπως και σήμερα, αποδεικνύονται ότι αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Οι λαοί διαθέτουν τη μνήμη, την εμπειρία από το παρελθόν και τη σημερινή πείρα από την αντιλαϊκή βαρβαρότητα που δοκιμάζουν από την πολιτική των μονοπωλίων, της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεών των κρατών-μελών της για να αντιμετωπίσουν και την αντικομμουνιστική εκστρατεία και την αντιλαϊκή πολιτική, ανοίγοντας με τη δική τους συμμαχία το δρόμο για την εργατική - λαϊκή εξουσία και την ευημερία τους.
Πηγή: 902

2 σχόλια:

  1. Ειναι η Επέτειος της Συμφωνίας Μολότοφ Ρίμπεντροπ που έδωσε στην ΕΣΣΔ 2 πολύτιμα χρόνια για την άμυνα. Τους πονάει και τους Τσούζει αφάνταστα η μεγάλη αυτή επιτυχία της ΕΣΣΔ με τον Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ. Και την πατήσανε την στιγμή που προσπαθούσανε να στρέψουνε τον Χίτλερ ενάνταια στην ΕΣΣΔ πριν εμπλακεί σε πόλεμο μαζί τους. Είχε προηγηθεί η Οικονομική ενίσχυση της Γερμανίας με όλους τους τρόπους και η κατάργηση τον Βερσαλλιών. Η Επίθεση της Ιαπωνίας το 1938 η Συυμφωνία του Μονάχου το 1938 που παρέδωσε την Τσεχοσλοβακία στον Χίτλερ η επίθεση της Φιλανδίας το 1939 και η Συνομωσία στον Κόκκινο στρατό απο τους Ζινόβιεφ Τρότσκι Μπουχάριν Τσουχατσέφσκι με το Χίτλέρ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Οπότε είναι απόλυτα λογικό 63 χρόνια μετά τον Θάνατο του ο μεγάλος Γεωργιανος να τους κυνηγάει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.