Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Να αποσυρθεί τώρα η ποινική δίωξη της ουκρανικής κυβέρνησης εναντίον του στελέχους της ΠΣΟ Πιερπάολο Λεονάρντι!

Αναδημοσιεύουμε μεταφρασμένη μια καταγγελία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας ενάντια στο ουκρανικό καθεστώς, ενώνοντας τη φωνή μας μαζί της.
___________
24 Μάη 2016

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ουκρανίας για σοβαρή παραβίαση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί 92 εκατομμύρια μέλη σε 120 χώρες καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της κυβέρνησης της Ουκρανίας να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του Πιερπάολο Λεονάρντι, που είναι συνδεδεμένος με την ΠΣΟ, Γενικός Γραμματέας της USB Ιταλίας και Γενικός Γραμματέας της TUI Δημοσίων Υπηρεσιών και Συμμάχων, για «παράνομη είσοδο στο Ντονμπάς».

Ο Πιερπάολο Λεονάρντι εισήλθε στο Ντονμπάς υπό την επίσημη ιδιότητά του, αυτή του συνδικαλιστικού εκπροσώπου της ΠΣΟ και της TUI Δημοσίων Υπηρεσιών, για να εκφράσει αλληλεγγύη προς το λαό του Ντονμπάς ως επικεφαλής μιας επίσημης αποστολής αλληλεγγύης της ΠΣΟ.

Η ουκρανική κυβέρνηση υποστήριξε ότι ένα μέρος της έκτασης που απελευθέρωσαν οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονιέτσκ αποτελεί έδαφός της, και δεν έχει κανένα δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι οι συνδικαλιστές της ΠΣΟ παραβίασαν νόμους για τη μετανάστευση, επειδή έπρεπε υποτίθεται να εισέλθουν στην ουκρανική επικράτεια από κάποιο σύνορο της Ουκρανίας έχοντας άδεια και ουκρανική βίζα.

Η ΠΣΟ καταγγέλλει την αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία με την υποστήριξη ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων έχει φέρει μεγάλη δυστυχία στον ουκρανικό λαό.
Με δημόσιες δηλώσεις, εκκλήσεις, επιστολές διαμαρτυρίας και διεθνείς δραστηριότητες, η ΠΣΟ έχει εκφράσει την «αγανάκτησή της για τα εγκλήματα και τις βαρβαρότητες των νεοφασιστών στην Ουκρανία» και έχει δηλώσει σαφώς ότι: «μεγάλο μέρος της ευθύνης για τα εγκλήματα στην Ουκρανία φέρουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση που υποστηρίζουν και βοηθούν την κυβέρνηση των νεοφασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία.» Οι πράξεις αυτές δε θα μας τρομοκρατήσουν, ούτε θα σταματήσουν τη δράση του διεθνούς ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενισχύσουν τη διεθνή αλληλεγγύη με το λαό του Ντονμπάς και του Λουγκάνσκ.

Η ΠΣΟ αντιτίθεται επίσης στην κυβέρνηση της Ιταλίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που για μια ακόμα φορά βρίσκουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το φασιστικό και εγκληματικό καθεστώς της Ουκρανίας επιδοκιμάζοντας την ποινική δίωξη εναντίον της ΠΣΟ και του συνδικαλιστή της USB, Πιερπάολο Λεονάρντι.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της δίωξης αυτής.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

4 σχόλια:

  1. O σ.Μαυρικος (ΠΣΟ) και ο Λεοναρντι ξεβρακωνουν με μια κινηση την φασιστικη κυβερνηση της Ουκρανιας και τους βασταζους της Ιταλικη κυβερνηση και ΕΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γκεόργκυ Ζούκωφ:
    Ίσως αυτό να μην φτάνει πλέον στρατάρχα μου, και δυστυχώς.
    τα φασιστικά σκυλιά δεν δείχνουν απλά τα δόντια τους πλέον στην ταλαιοωρημένη μας ήπειρο. Δαγκώνουν ανεξέλεγχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ειναι οπως το λες για την Ευρώπη. Βαραινει καταθλιπτικα η απουσια Κ.Κ και η Καταστροφικη ζημια που εχει γινει απο την Αντεπανασταση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. μα γι αυτο και η κινηση αυτη της ΠΣΟ αποκτα την αξια της ..αποκοτιας

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.