Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ONNEΔ: Αν δε φτιάχνει με restart μάλλον θέλει πέταμα

Διάλυση και επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ μετά την πανωλεθρία του δέκατου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποφάσισε να βγάλει για λίγο από την πρίζα την ΟΝΝΕΔ και να την ξαναβάλει, μήπως και αυτή τη φορά η νεολαία του κόμματος “τρέξει” κανονικά.

Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι οι οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας βγάζουν blue screen of death από εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά όπως και να χει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι με μια “επανεκκίνηση” η ΟΝΝΕΔ θα “τρέξει κανονικά”:
_____________
Η πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αφορά και απευθύνεται πρώτα από όλα στη νέα γενιά, αυτήν που αποζητά την αλήθεια και εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.
Οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής. Όλα όσα έγιναν σε μια τόσο νοσηρή ατμόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Στην ομιλία μου στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή, είπα ξεκάθαρα ότι “δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες”.
Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας. Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό.

 Τιμούμε την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Δίνουμε ισχυρή προοπτική στη σχέση μας με τους νέους και για αυτό προχωράμε αμέσως μετά το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ.
Αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του Κόμματος και την απήχησή της στους νέους.

Η ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία.
Ανοιχτή σε όλους τους νέους.
Συλλογική χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ομάδες και ομαδάρχες.
Μια νεολαία που θα προβάλλει και θα υπηρετεί ιδέες και πολιτικές υπέρ των νέων, της κοινωνίας και της πατρίδας μας
Πηγή: Luben

4 σχόλια:

  1. Οχι ρε συ! Πληγμα μεγαλο για την πολιτικη ζωη του τοπου.

    Ο.Χ.Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ο.Χ.Ε.Π.:
      Πράγματι, το κενό που θα αφήσουν πίχω τους οι αφίσσες των ΔΑΠίτικων πάρτυ, θα είναι δυσαναπλήρωτο....

      Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ, αναζητώντας την είδηση στο ίντερνετ, έπεσα πάνω σε αυτό http://news247.gr/eidiseis/politiki/ektos-synedrioy-ths-nd-oi-400-antiproswpoi-ths-onned.4014226.html

    Προσέξτε το όνομα του συντάκτη, σας θυμίζει κάτι;

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην μπερδευεστε....η δαπαρα μια χαρα θα δουλεψει στις εκλογες.
    διαλυθηκε η πασπ επειδη διαλυθηκε η νεολαια πασοκ;
    αυτα λειτουργουν αυτονομα.
    οπως η lexus με την toyota :)
    το μαγαζακι που γενναει φραγκα ΔΕΝ διαλυεται ετσι ευκολα.
    ετσι και αλλιως η οννεδ παντα ειχε φουλ μητσοτακικους και για να μη πω οτι τους βολεψε κιολας για να κανει εκαθαριστεκες ο κουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.