Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΚΚΕ: Συλλυπητήριο μήνυμα προς την ΚΕ του ΚΚΡΟ για το θάνατο του Αντρέι Φιλίπποφ

Συλλυπητήριο μήνυμα προς την ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) για το θάνατο του Αντρέι Φιλίπποφ, Υπεύθυνου του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΡΟ απέστειλε το ΚΚΕ.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του συντρόφου Αντρέι Φιλίπποφ, Υπεύθυνου του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΡΟ.

Ο σ. Αντρέι συνέδεσε τη ζωή του με τη δράση του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, παλιότερα στο Διεθνές Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΣΕ, ενώ για περισσότερο από 20 χρόνια ήταν υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΡΟ. Ο σ. Αντρέι είχε στενούς κι αδελφικούς δεσμούς με το Κόμμα μας, παλιότερα ήταν απ’ αυτούς που με την προσωπική του δράση φρόντιζε για την έμπρακτη αλληλεγγύη της Σοβιετικής Ένωσης στους διωκόμενους Έλληνες κομμουνιστές, αλλά και τα τελευταία 20 χρόνια, ως Υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΡΟ, είχε οικοδομήσει μια στενή, ειλικρινή και συντροφική σχέση με το αντίστοιχο Τμήμα της ΚΕ του Κόμματός μας.

Ήταν ένας σύντροφος με ειδικευμένες γνώσεις στα ζητήματα των διεθνών σχέσεων, του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος και προσωπικά συνέβαλε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, στη καθιέρωση των Διεθνών Συναντήσεων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που ξεκίνησαν από την Αθήνα.
Αποχαιρετούμε σήμερα έναν στενό μας σύντροφο, έναν σύντροφο που αφιέρωσε τη ζωή του στην ενίσχυση κι ανασυγκρότηση του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους συντρόφους και στην οικογένειά του.

Η ΚΕ του ΚΚΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.