Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, στήριξαν την επέμβαση στη Συρία που προκάλεσε την προσφυγιά (+VIDEO)

«Οικογενειακό καυγά» μεταξύ των κομμάτων που στήριξαν τις επεμβάσεις των ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ στη Συρία και τις αποφάσεις της ΕΕ, που εγκλωβίζουν ανθρώπους στην Ελλάδα, χαρακτήρισε ο Θανάσης Παφίλης τις αντιπαραθέσεις στη Βουλή για το Προσφυγικό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας για το νομοσχέδιο κατά του ντόπινγκ και με αφορμή την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, έκανε λόγο (8:14) για «ΝΑΤΟϊκή αριστερά» και υπενθύμισε ότι μόνο το ΚΚΕ τάχθηκε εναντίον των ΜΚΟ, τις οποίες χαρακτήρισε «εργαλείο των κυβερνήσεων».

Τόνισε ότι από την πλευρά της φασιστικής Χρυσής Αυγής ακούστηκαν κηρύγματα μίσους και ρατσισμού, ακούσαμε «τον Χίτλερ σε νέα έκδοση» ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης και σημείωσε ότι «οι άνθρωποι χωρίζονται σε εκμεταλλευτές και σε εκμεταλλευόμενους» και όσοι τους χωρίζουν με βάση το αίμα, τη θρησκεία και τη φυλή «το κάνουν για να υπηρετήσουν την καπιταλιστική βαρβαρότητα».


Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.