Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Για την ημέρα της γυναίκας


Στο βίντεο η τότε βουλευτής του ΚΚ Ουκρανίας Οκσάνα Καλέτνικ, γρονθοκοπεί φασίστες βουλευτές του "σβόμποντα" που επιχειρούν να κατεβάσουν δια της βίας από το βήμα της βουλής, τον ΓΓ του ΚΚ Ουκρανίας Πέτρο Σιμονένκο.

Η Οκσάνα Καλέτνικ σήμερα διώκεται από τις Ουκρανικές αρχές ως υποστηρίκτρια των "αυτονομιστών" του Ντονμπάς.

12 σχόλια:

  1. Όσο είναι αυτή κομμουνίστρια τόσο είμαι εγώ παπάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @jj kal:
      Την ευχή σου πάτερ....

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον αυτή βάραγε φασίστες και δεν τους φοβήθηκε και τους σιχαίνεται... είναι αντιφασίστρια κομουνίστρια και ως τέτοια συμπεριφέρεται...

      Marcus Berg

      Διαγραφή
  2. Αληθεύει ότι το ΚΚ Ουκρανίας υπήρξε κόμμα χωρίς επαναστατική - κομμουνιστική στρατηγική. Επιλέχθηκε από μέρους της ηγεσίας του η στρατηγική της αστικής διαχείρισης. Το δεδομένο αυτό, όμως, δεν αναιρεί την απόλυτη ανάγκη έκφρασης αλληλεγγύης στο σύνολο των κομμουνιστών στη χώρα αυτή. Επίσης, δεν αναιρεί την ειλικρινή αντιφασιστική δράση πλήθους στελεχών του Κόμματος αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Orestis Komep:
      Είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα για το πως κατέληξε το ΚΚ Ουκ. εκεί που κετέληξε.

      Σίγουρα πάντως ο κατάλληλος χρόνος για να κριτικάρεις τις επιλογές των συντρόφων σου, δεν είναι την ώρα που τους βγάζουν δημόσια τα νύχια στις πλατείες οι φασίστες.
      Αυτό για εμένα είναι αυτονόητο.

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω απολύτως. Επίσης, δεν είναι γνωστή η εξέλιξη εντός του ΚΚ Ουκρανίας ύστερα από τα γεγονότα της τελευταίας διετίας - αλλά και αυτά που με βεβαιότητα έπονται. Εκτιμώ ως πιθανή μία ριζοσπαστικοποίηση μέρους του στελεχιακού δυναμικού.

      Διαγραφή
    3. @Orestis Komep:
      Έχουν προκύψει πολλαπλές διασπάσεις στο ΚΚ. Ουκ., με μεγάλο μέρος του να έχει περάσει στον ένοπλο αγώνα στα ανατολικά της χώρας. Κατά καιρούς ανεβάζω κάποια πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Να θυμισω μονο για την ιστορια χωρις αλλο σχολιο οτι υπαρχει εδω και χρονια και η ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ που εχει την ιδια Στρατηγικη με το ΚΚΕ. Την καλημερα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακόμη η Ένωση Κομμουνιστών μετά τις ανακατατάξεις του τελευταίου χρόνου. Ενημέρωση εξάλλου παίρνουμε από το Μποροντμπά

      Διαγραφή
    6. Υπαρχει Συντροφε. Ειναι σε επαφη με το ΚΚΕ το εχω ρωτησει ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    7. Βεβαια ειχε παντα μικροτερη δυναμη απο τους αλλους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.