Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι ..."επενδυτές" του Μάρδα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ: «Θα αναζητήσουμε επενδύσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες»


Την οικονομική εκμετάλλευση των προσφύγων και μεταναστών, με αντάλλαγμα την «ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής» εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής, στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Ο Δ. Μάρδας εξήγησε ότι «η σκέψη είναι να γίνει καταγραφή του οικονομικού προφίλ των μεταναστών και στο σύνολο αυτών υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι έχουν ένα σύνολο χρημάτων που βρίσκεται σε κάποιες τράπεζες του εξωτερικού. Αυτό το σύνολο των ατόμων μπορεί να ενταχθεί σε μια ρύθμιση που έχουμε, ή να γίνει μια καινούργια ρύθμιση, αναφέρομαι στην υφιστάμενη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία εάν κάποιος φέρει 250.000 ευρώ στη χώρα, τότε έχει μια ευνοϊκή μεταχείριση ως προς την αγορά μιας κατοικίας και ως προς το δικαίωμα παραμονής στη χώρα».

Πρόσθεσε ότι «αν κάποιος επιχειρηματίας Σύριος φέρει ένα τέτοιο ποσό ή ένα άλλο ποσό, τότε μπορεί πρώτα πρώτα να μεταφερθεί σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και τα χρήματα τα παίρνουμε από δυο φορείς και συγχρόνως στο πλαίσιο μιας εξυπηρέτησης που θα υπάρχει, αυτά τα χρήματα να τα επενδύσει στη χώρα με τη βοήθεια κάποιων κινήτρων που εντάσσονται είτε στον επενδυτικό μας νόμο είτε σε κάποιο άλλο νόμο που θα βρούμε».

Είπε πως η εισήγηση για το σχέδιο θα κατατεθεί στον υπουργό Εξωτερικών και η κοινοποίηση στους αρμόδιους υπουργούς και στο γραφείο του πρωθυπουργού και οι εμπλεκόμενοι θα μπορούν κατόπιν να αποφασίσουν, επιβεβαιώνοντας, μεταξύ άλλων και εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο εγκλωβισμός των προσφύγων και των μεταναστών στη χώρα, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΕ, που συνυπέγραψε η συγκυβέρνηση, θα είναι επί μακρόν. 
Πηγή: 902
Βλέπε ακόμη:

3 σχόλια:

  1. Τι να την κάνεις την Δεξια αν εχεις τετοια Αριστερα. Μιλαμε για καθαρματα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ρωτα τον ρε Τρασ : τα χρυσα δοντια και οι βερες μετρανε στην "μπιζνα" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γκεόργκυ Ζούκωφ:
      Μέχρι και οι πλατινένιες λάμες στα πόδια στρατάρχα μου...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.