Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Σε λειτουργία η γραμμή υποστήριξης του υπ. Υγείας για απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί η νέα τηλεφωνική γραμμή 1536 του υπουργείου Υγείας η οποία παρέχει πληροφόρηση και ψυχολογική υποστήριξη σε απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός. Η γραμμή λειτουργεί με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα, ενώ επιπλέον οι πολίτες μπορούν να καλούν δωρεάν με την προσκόμιση κάρτας μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, καλώντας το 1536 οι αποκαρδιωμένοι ψηφοφόροι θα λαμβάνουν ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και το παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, ενώ θα μπορούν να ρωτήσουν ό,τι επιθυμούν σχετικά με το επίμαχο διάστημα από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου μέχρι τις πολυτάραχες ημέρες του δημοψηφίσματος, του κλεισίματος των τραπεζών και της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.

Το έμπειρο, ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει τη γραμμή υποστήριξης θα είναι σε θέση ακόμη να προσφέρει γενική ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους τομείς που επαφίενται της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας προς το παρόν στο ασφαλιστικό. Κύριος στόχος της δράσης φαίνεται ότι είναι η υποστήριξη εκατοντάδων χιλιάδων απογοητευμένων αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών ψηφοφόρων, αλλά και η αποτροπή των όλο και πιο συχνών κρίσεων πανικού πολιτών που τυχαίνει να πετύχουν στην τηλεόραση τον Γ. Κατρούγκαλο, τον Αλ. Φλαμπουράρη ή τον Ν. Φίλη.

«Πολλοί συμπολίτες μας βασανίζονται από έντονη απογοήτευση που δεν τους αφήνει να σκεφτούν καθαρά. Ίσως να έχει σχέση και με κάποιες επιλογές της Κυβέρνησης. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν νοιάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά στέλεχος του υπουργείου σε δημοσιογράφους.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η πληροφορία ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης θα απαντά ο ίδιος στα τηλεφωνήματα των πολιτών κάθε Παρασκευή 9 με 11 το βράδυ, παραδίδοντας μαθήματα αυτοβελτίωσης και επίτευξης ψυχοσυναισθηματικής αρμονίας, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζει τις 10 πιο υγιεινές συνταγές για ψητά στο φούρνο και την κατσαρόλα.
Πηγή: Το κουλούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.