Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Λούμπεν μεγαλοαστική τάξη...

Η νεκρώσιμος ακολουθία και η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη τελέστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Παρόντες οι Γιαννακόπουλος, Κομπότης, Φιλίππου, κ.α.

Παρουσία πολλών συγγενών και φίλων, τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Μάκη Ψωμιάδη, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/1) στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Μαδίτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσιολογικά, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα δύο παιδιά του εκλιπόντος, ο Σταύρος και η Χριστίνα, με τον σύζυγο της, Γιάννη Μπουρούση.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Φιλίππου, Μανώλης Παπαμακάριος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Γιάννης Κομπότης, καθώς και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού και του επιχειρηματικού χώρου.

Επιπλέον, στεφάνια εστάλησαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Πάτρικ Κομνηνό και τις ΠΑΕ Καβάλα και Ξάνθη. Επίσης, μήνυμα απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δια μέσω στενού συνεργάτη του.
Επελέγη η συγκεκριμένη εκκλησία επειδή εκεί ιερουργούσε ο πατέρας του, ενώ η κηδεία του έλαβε χώρα στο νεκροταφείο του Κόκκινο Μύλου, όπου διατηρείται οικογενειακός τάφος.
Πηγή: Sport 24
χωρίς άλλα σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.