Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Εμποροϋπάλληλοι Αθήνας: Δελτίο τύπου


Την Κυριακή 24 Γενάρη στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. του σωματείου με θέμα το ασφαλιστικό και την οργάνωση της Γενικής απεργίας 4 Φλεβάρη. 

Επισημάνθηκε η ανάγκη τις επόμενες ημέρες να σημάνει σε κάθε εμπορομάγαζο απεργιακός συναγερμός. Ο κάθε εμποροϋπάλληλος, άνεργος, νέα, νέος να μπει μπροστά να οργανώσει την επιτυχία της απεργίας. Να πάρει θέση μάχης απέναντι στο πόλεμο που του έχει κηρύξει κυβέρνηση-κεφάλαιο-Ε.Ε.

Να φτάσει παντού το σύνθημα:

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ


Η Γ.Σ. αποφάσισε:
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Τρίτη 2/2/2016, στις 11 το πρωί, με την επιτροπή ανέργων του ΣΕΑ, τους απολυμένους από τη ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, τον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και τους εργαζόμενους του ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, με αιτήματα:
I. Πλήρης ασφάλιση για όσο διάστημα βρίσκονται στην ανεργία.
II. Πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
III. Επίδομα ανεργίας για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία.
  • Συμμετοχή στη πανελλαδική πανεργατική απεργία Πέμπτη 4/2/2016 και συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10.30 το πρωί.
  • Ανοιχτό Δ.Σ. του σωματείου Κυριακή 7/2/2016, 6.00μ.μ. στα γραφεία του σωματείου.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.