Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Απαντήσεις από το μπλόκο του Ασπροχώματος για Χρυσή Αυγή, Πετράκο

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Την έμπρακτη συμπαράσταση των εργαζόμεων, των συνδικάτων, των μαζικών φορέων, ζητούν οι αγρότες του μπλόκου του Ασπροχώματος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής τους Επιτροπής, στην οποία υπογραμμίζεται ακόμη ότι με τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν υπάρχει καμία σχέση αλλά αντίθετα ότι το μόρφωμα αυτό είναι εχθρός του λαού και των αγροτών. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τον Θανάση Πετράκο, η Συντονιστική Επιτροπή τονίζει ότι δεν σημειώθηκε τραμπουκισμός εις βάρος του αλλά και πως τα μπλόκα δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ ώστε να ξεπλένει τις αμαρτίες του για τη στήριξη της κυβέρνησης μέχρι κάποιο σημείο…

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Ασπροχώματος έχει ως εξής:

1) Καλούμε όλο το λαό, συνδικάτα, μαζικούς φορείς, σωματεία σε έμπρακτη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα μας για επιβίωση και αξιοπρέπεια. Συμπαράσταση σημαίνει η ενεργή και πραγματική στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως έχουν διαμορφωθεί από το Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νίκαιας.

2) Καμία συναλλαγή με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι εχθροί του λαού και των αγροτών.

3) Τα κόμματα για το αν είναι μαζί μας ή εναντίον μας, κρίνεται στο πλαίσιο των αιτημάτων μας, δεν είναι μαζί μας αυτός που είναι με την ΕΕ και την ΚΑΠ. Τα κόμματα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και την αγροτιά.

4) Όσο αφορά τον κ. Πετράκο ποτέ δεν έγινε κανένας τραμπουκισμός, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης για πολύ καιρό και τα μπλόκα δεν θα γίνουν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να ξεπλένει της αμαρτίες του κανένας».
Πηγή: Kalamata Journal

2 σχόλια:

  1. Επειδή το έχασα λίγο, από ότι κατάλαβα τους κατηγόρησαν για χρυσαυγίτες... Έχεις ιδέα πια ήταν η αφορμή;

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κώστας:
      Πήγε στο μπλόκο ο Πετράκος της ΛΑΕΝ. Και τον ...έφυγαν κλωτσηδόν

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.