Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εμποροϋπάλληλοι: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων κλαδικών και επιχειρησιακών που έχουμε πάρει απόφαση για τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο απευθυνόμαστε και στα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου και τα καλούμε να συζητήσουν και να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και στην απεργία 4 Φλεβάρη.

Να συμβάλλουν στην οργάνωση τους και αυτοί όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μας στην απαίτηση να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, να είναι ένα δυνατό μήνυμα προς την κυβέρνηση και την εργοδοσία. Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα αφήσουμε καμένη γη στα παιδιά μας και στις νεότερες γενιές εργαζομένων που "λιώνουν" καθημερινά μέσα στα εμπορομάγαζα, τα Σούπερ Μάρκετ, τα γραφεία, τις αποθήκες, την καθαριότητα για 250 - 300 ευρώ με άθλιες συνθήκες δουλειάς, απλήρωτοι και κυρίως ανασφάλιστοι.

Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα!

-Η Κοινωνική Ασφάλιση για την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος!
-Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας!

  • Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!
  • Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού!
  • Σε κάθε εργασιακό χώρο, στο κλάδο συνολικά!!!
  • Για να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!!!
Πηγή: Ένωση Εμποροϋπάλληλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.