Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

-Μπογδανο μην τολμήσεις και έρθεις Kύπρο!

Το ανιστόρητο τσιράκι των μεγάλων συμφερόντων άνοιξε το στόμα του λίγες μέρες πριν την επέτειο του πολυτεχνείου και έχυσε το δηλητήριο του.

Ετσι κάνουν τα φίδια.

Σύμφωνα με τον βλακέντιο κουραμπιέ φιλόσοφο της ελληνικής τηλεόρασης η τουρκική εισβολή οφείλεται στην λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δεν ευθύνονται οι Συνταγματάρχες και οι εδώ τους εγκάθετοι πραξικοπηματίες και λοιπός συρφετός, αλλα οι φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Ο εγκάθετος των καναλαρχών Μπογδανος δεν μας κάνει αίσθηση, στην Ελλάδα και στην Κύπρο το Κεφάλαιο και οι πολιτικοί απόγονοι των Χουντικών προσπαθούν μεθοδευμένα να ξαναγράψουν την ιστορία.

Φέτος βάλανε τον Μπογδάνο.


Πάντα με ανυπόστατα επιχειρήματα και με ατάκες προσπαθούν να ραγίσουν τους λαϊκούς αγώνες.

Θέλουν να ξεχάσουμε την προδοσία και τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β΄και της Ελληνικής Χούντας. Να αμφισβητήσουμε τους αγώνες του λαού μας.

Να αμφισβητήσουμε τους χιλιάδες αγωνιστές που συγκρούστηκαν με την ΕΟΚΑ Β’, τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Αλλά και την ώρα της εισβολής να ξεχάσουμε αυτούς που έσπευσαν στην πρώτη γραμμή την ώρα που οι φίλοι του Μπογδάνου στην Κύπρο σφυρούσαν κλέφτικα.

Το χρονικό των γεγονότων είναι γνωστό. Μια ανάλυση εδώ, για το σχέδιο Ατσεσον εδω.

Την απάντηση τους την παίρνουν ΚΑΘΕ χρόνο απο το λαό.

Σε Ελλάδα...
...και Κύπρο
Πηγή: Αγγάρρα

1 σχόλιο:

  1. Για τον μπογδανο δεν φταιει η ελαστικη ηθικη του φταιει η ορεξη των γονιων του να κανουν σεξ μια αποφραδα μερα στο παρελθον,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.