Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Λ.Δ. Κορέας: Με ποινή του θανάτου απαγορεύεται πλέον η φράση «Κιμ Πάτα Το Κουμπί»

Ο Βορειο-κορεάτης ηγέτης δεν έχει χρόνο για την αξιολόγηση όλων των αιτήσεων


Σε άλλη μια ιδιαίτερα νοσηρή απαγόρευση φαίνεται να προέβη το κράτος της Βόρειας Κορέας η οποία στοχοποιεί αυτή τη φορά όσους πολίτες καλούν στο διαδίκτυο τον ηγέτη του κράτους Κιμ Γιονγκ Ουν να «πατήσει το κουμπί», υπονοώντας έμμεσα την εντολή για εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων.

Η ολοένα αυξανόμενη δημοφιλία της φράσης φαίνεται να ενόχλησε τον ίδιο τον -γνωστό για τις ιδιορρυθμίες του- αρχηγό της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης ,ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να δήλωσε «Θα το πατήσω μόνο όταν εγώ το θελήσω».

Πηγές από την Πιονγιάνγκ αναφέρουν πως οι αρχές στην Βορειοκορεάτικη Πρωτεύουσα δείχνουν ανακουφισμένες με την νομοθετική ρύθμιση καθώς απαλλάσσονται πλέον από τον βαρύτατο φόρτο της επεξεργασίας των αιτήσεων ανα τον κόσμο.

«Ήταν εφιαλτικό» – σχολιάζει αξιωματούχος της κυβέρνησης. «Κάθε μέρα κατασπαταλούνταν εκατομμύρια εργατοώρες από υπαλλήλους της κυβέρνησης για να εξετάσουμε όλα τα αιτήματα για το πάτημα του κουμπιού. Δεν μπορούσαμε να δούμε τις οικογένειες και τα παιδιά μας».

Στον χάρτη που εξέδωσε το Υπουργείο Άμυνας και Πυραυλικής Ασφάλειας φαίνεται ότι οι κλήσεις γίνονταν από διάφορα σημεία του κόσμου με ιδιαίτερη έξαρση στην νότια περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου.

«Δεχόμασταν κλήσεις για πάτημα του κουμπιού με κάθε ευκαιρία. Με κάθε παραμικρό στοιχείο της επικαιρότητας, κάποιος θα φρόντιζε να μας καλέσει για να του ρίξουμε πυρηνικά. Ήταν παρανοϊκό!» πρόσθεσε άλλος αξιωματούχους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων των πολιτών για πυρηνική επίθεση σε διάφορους στόχους απορροφά πολύ χρόνο από το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα του Κιμ Γιονκ Ουν. Ο ηγέτης του λαού της Βόρειας Κορέας επιδιώκει με την νέα νομοθεσία να έχει πλέον τον διαθέσιμο χρόνο για να κοιτάει άλλα πράγματα.
Πηγή: LubenTV

17 σχόλια:

  1. Aντε μπραβο ,γιατι ειχε παραγινει το κακο με τον καθε παρλαπιπα..
    Ξερει ποτε θα το πατησει Αυτος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι απλή ποινή θανάτου. Τυφεκισμός με διηπειρωτικό πύραυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζω οτι οι δυο πρωτοι σχολιαστες δεν καταλαβαν το πνευμα της αναρτησης.

    ανενταχτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανενταχτος:
      Εγώ νομίζω πως μια χαρά το έπιασαν το πνέυμα και συνεχίζουν σε αυτό...

      Διαγραφή
  4. @ TRASH

    Ο Λιαγκας που απο τον Real Fm ρωτουσε αν θα επεμβει η διεθνης κοινοτητα (Ιμπεριαλιστες) στην Βορεια Κορεα (Λ.Δ.Κορεας) πως θα σχολιαζε αυτη την ειδηση;

    Ηταν η μονιμη ερωτηση του μετα τους πεινασμενους σκυλους, τους συγγενεις την χωριστρα του Κιμ ΓιονΚ. Ολες απο τις "αντικειμενικες" πηγες στυλ εσπρεσσο χωρις διασταυρωση της ειδησης.

    Ευτυχως μια Ελληνιδα δημοσιογραφος(δεν θυμαμαι το ονομα της) εζησε εκει για 2 χρονια και μας περιεγραψε την κατασταση στην Λ.Δ.Κορεας διαφορετικα απο τις "αντικειμενικες" πηγες των κατα τα αλλα "αξιοπιστων" διεθνων μμε

    Νικ. -π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Νικ. -π :
      Λες για την Μεγαλούδη. Έχει σχολιάσει και εδώ κάποιες φορές.
      Το μπλογκ της είναι αυτό, αν θες να δεις περισσότερα:
      http://franmeg.blogspot.com/

      Διαγραφή
    2. Τους ποναει και τους τσουζει η υπαρξη της Κορεας και της Κουβας μετα το 1991. Ειναι η αποδειξη οτι ο Σοσιαλισμος δεν κατερρευσε αλλα δολοφονηθηκε απο μεσα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ναι αλλα εδω η ειδηση λεει οτι μπορει να πατησει το κουμπι οποτε θελει
      Αν το κανει? Δεν φοβασαι ειδικα αφου δηλωσε κατι τετοιο?

      ανενταχτος

      Διαγραφή
    4. @ανενταχτος:
      Το όλο ποστ είναι χιουμοριστικό βέβαια και κανείς δεν δήλωσε τίποτε, αλλά κάποιος θα πρέπει να φοβηθεί....

      Διαγραφή
    5. ο ανενταχτος προφανως και δεν διαβασε την "πηγη", ειναι η αποδειξη, πως ο κοσμος χειραγωγειται, δεν ψαχνει τιποτα, απλα διαβαζει κατι στο ιντερνετ και το καταπινει αμασητο.
      οπως η απιθανη ειδηση της προηγουμενης εβδομαδας οτι ο κιμ εβγαλε εντολη να κουρευτουν ολοι οπως αυτος.
      και το "ειδος" ευδοκιμει και στους αλτερνατιβ αριστερους!
      αυτους που μας λενε προβατα.....τρομαρα τους

      Διαγραφή
    6. Μέχρι τώρα ξέραμε ή υποθέταμε ότι η Λ.Δ.Κ. είχε πυρηνικά αλλά είμασταν ήσυχοι γιατί ο Κιμ δεν είχε δηλώσει ότι θα το πατήσει το κουμπί όταν αυτός το θελήσει. Κοιμόμασταν ήσυχοι γιατί ξέραμε ότι μπορούσε να το πατήσει και όταν το ζητούσε το ανηψάκι του, ή ένα από τα 120 σκυλιά του ή ο μπαρμπέρης του ή για να κάνει πείσματα στην μάνα του όταν του μαγείρευε πατσά (αν ήταν στις καλές του και δεν την έριχνε στα 120 μαζί με τον πατσά) και σε τόσες άλλες πιθανές και απίθανες περιπτώσεις. Επίσης θα μπορούσε να μην το πατήσει ακόμα και στην περίπτωση που θα το ήθελε. Τώρα όμως σοβαρεύει το πράγμα. Εντάσσομαι στην λογική του ανένταχτου. Πλέον θα το πατήσει όταν αυτός το θελήσει και μόνο. Τρέμω.

      Ανίδεος

      Διαγραφή
    7. @TRASH

      Καλωσορίζοντας τον Αλ. Τσίπρα στο Ισραήλ ο Πρόεδρος της χώρας, Ρ. Ρίβλιν, δήλωσε:

      «Η Δημοκρατία σήμερα, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ολοκληρωτική Δημοκρατία", έχει ένα μειονέκτημα: Για να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί ενός λαού, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Γι' αυτό κάθε πολιτικός κοιτάζει τα γκάλοπ, κοιτάζει τις κοινωνικές τάσεις και βάσει αυτών υπόσχεται στο λαό του αυτό που ο λαός θέλει »

      « Αν, ως πρωθυπουργός, κάποιος κάνει ακριβώς αυτό που θέλει ο λαός του, υπάρχει ο φόβος να οδηγήσει τον λαό του σε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται. Και αν ο πρωθυπουργός κάνει αυτό το οποίο χρειάζεται, τότε ο λαός πολλές φορές θυμώνει και αντιτίθεται στον πρωθυπουργό. Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, έχετε γίνει πλέον σημαία της σημερινής Δημοκρατίας. Κάνατε ακριβώς αυτό το οποίο χρειαζόταν ο λαός και όχι αυτό που ήθελε...».
      Απο τον "Ρ"

      ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

      Κανενας "προθυμος" να μιλησει για "ολοκληρωτισμο" υπονοοωντας την ΕΣΣΔ ή οποιες αλλες χωρες δεν γουσταρουν οι ΗΠΑ;

      Κανενας αριστερος;

      Νικ. -π

      Διαγραφή
    8. @modesto
      Αρκετα "ζαλιστηκε" στο redflyplanet. Και αλλο;

      Υπαρχουν και αλλα "ταλεντα" ultra αριστερολες - ξερολες προθυμοι να συμετεχουν στη Διεθνη Συμμαχια υπο το Λιαγκα για να πουν κατι για τη Λ.Δ.Κορεας!

      Τους διαψευδει η κ.Μεγαλούδη που εζησε εκει για μεγαλο χρονικο διαστημα (σχολιο trash 1 Δεκεμβρίου 2015 - 10:05 μ.μ. με το blog της )

      Νικ. -π

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.