Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Θανάσης Παφίλης: Αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και επιτίθεται στο βασικό της εχθρό (audio)

Για μια προσχεδιασμένη πρόκληση και επίθεση στο ΚΚΕ, που επιβεβαιώνει ότι η ναζιστική, φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και επιτίθεται στον βασικό της εχθρό που είναι το ΚΚΕ, έκανε λόγο ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον Real FM. «Το ΚΚΕ, σήκωσε από την πρώτη στιγμή, τη σημαία κατά της φασιστικής οργάνωσης, είναι το Κόμμα που αποκάλυψε τον εγκληματικό ρόλο της», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Θανάσης Παφίλης, σημείωσε ότι το πολιτικό συμπέρασμα από την επίθεση των χρυσαυγιτών είναι ότι αυτή έγινε γιατί αφενός θίχτηκαν για το θέμα της Siemens και το Χίτλερ, που είναι ο ιδεολογικός τους πατέρας, και αφετέρου γιατί το ΚΚΕ αποκάλυψε, μιλώντας για το ασφαλιστικό, ότι οι εφοπλιστές χρωστούν στο ΝΑΤ 100 εκατομμύρια ευρώ, ότι οι εφοπλιστές πλήρωσαν 70 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους ενώ τα πληρώματα τους πλήρωσαν 135 εκατομμύρια ευρώ. «Και φυσικά θίχτηκαν γιατί εκτελούν συμβόλαια, εκτός των άλλων, και πλέον ο ρόλος τους αποκαλύπτεται. Και, όταν το ΚΚΕ αποκαλύπτει τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, η οποία παριστάνει ότι είναι κατά του συστήματος, αλλά είναι η αιχμή του δόρατος του συστήματος, τότε βγαίνει και επιτίθεται στον βασικό εχθρό», σημείωσε.

Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.