Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο χυδαίος αντικομμουνισμός στο «Κόκκινο 105,5»

Στις 11:30π.μ. (24/10/2015) ακούω μεταξύ άλλων από «ειδικό αναλυτή» περί των ραδιοτηλεοπτικών και των διαπλεκομένων συμφερόντων των καναλιών και το τι θέση πήρε κάθε κόμμα. Ξαφικά άρχισε να μετατρέπει το φασιστικής έμπνευσης αξίωμα «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» σε ακόμη πιο ακραίο αξίωμα «όποιος δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», όπως αυτό για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, είναι η «αριστερά της δεξιάς»!!!

Προφανώς δεν κοίταζε στον καθρέφτη εκείνη τη στιγμή, για να δει ποιος είναι ποιος και εφόρμησε κατά του ΚΚΕ γιατί δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο, καταλήγοντας πως «η δήθεν πιο συνεπής αριστερά», το ΚΚΕ δλδ, γίνεται… η αριστερά της δεξιάς η οποία είναι υπέρ των ιδιωτικών καναλιών και των καναλαρχών.

Το ότι δεν είπε ότι το ΚΚΕ είναι και αριστερά της ΧΑ, αφού και αυτή δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο, για δικούς της λόγους, είναι θαύμα. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να πει αλλά δεν του έβγαινε αφού πολλάκις στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε νομοσχέδια μαζί με τη ΧΑ, χώρια που δεν θα έπιανε ο σοβαροφανείς αντικομουνισμός του!

Μας θυμίζει ο κύριος αναλυτής τα πολύ παλιά και πολύ πρόσφατα επιχειρήματα των οπορτουνιστών με πατέντα όταν πχ κατηγορούσαν το ΚΚΕ ότι αφού είναι κατά τους «εκδημοκρατισμού της χούντας» με τον Μαρκεζίνη τότε είναι εξ ορισμού υπέρ της σκληρής δικτατορίας του Παπαδόπουλου!!! Ευτυχώς τους ξέχε@@ε όλους αυτούς το πολυτεχνείο.
Ομοίως θυμίζει πρόσφατα επιχειρήματα ότι αφού το ΚΚΕ δεν ψηφίζει την κυβέρνηση της αριστεράς άρα είναι κατά της αριστεράς όπως και η δεξιά(!), αφού δεν είναι υπέρ της καπιταλιστικής δραχμής άρα είναι υπέρ της ΕΕ και του Ευρώ, αφού δεν ψηφίζει το μνημόνιο-3 άρα είναι υπέρ του grexit του Σόιμπλε και άλλες τέτοιες κατασκευασμένες αντικομουνιστικές γελοιότητες.

Εννοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο αυτό που κάνει, είναι το ξαναμοίρασα της πίτας μεταξύ καπιταλιστών στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και είχε την απαίτηση το ΚΚΕ να το υπερψηφίσει! Ούτε που διανοήθηκε να εφαρμόσει τη θέση για κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα ενημέρωσης, με απονομή μόνο σε δημόσιους, πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς. Αλλά αυτό θέλει και πολιτική ρήξης με το καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετεί με ευλάβεια.

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!!!

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση «Το δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, που θα έπρεπε να προάγουν τα ΜΜΕ μπορούν να διασφαλιστούν μόνο όταν οι συχνότητες, τα κανάλια, τα συστήματα τηλεπικοινωνίας γίνουν πραγματικά κοινωνική ιδιοκτησία, που θα λειτουργούν με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και εργατικό-λαϊκό έλεγχο, στο πλαίσιο ριζικών ανατροπών στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας».
Πηγή: Αριστερά και πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.