Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Λιβανέζοι Κομμουνιστές σχηματίζουν Αντάρτικο Εναντίον του ISIS




Στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 το RT μετέδωσε οτι το ΚΚ Λιβάνου προχώρησε σε σχηματισμό Ένοπλης Αντάρτικης Ομάδας.

Έχουμε έρθει σε επαφή με τους συντρόφους μας στο Λίβανο και αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση.
Πηγή: Αγκάρρα

3 σχόλια:

  1. Και μόνο να βλέπεις πάλι ανθρώπους με σφυροδρέπανα στην στολή, να παίρνουν τα όπλα σιγά σιγά, είναι ένα ωραία θέαμα!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κώστας:
      Όταν ο φασισμός χτυπάει την πόρτα, οι κομμουνιστές θα είναι στην πρώτη γραμμή. Όπως πάντα. Είτε στο Λίβανο, είτε στο Ντονμπάς, ή όπου άλλου χρειαστεί.
      Έτσι χτίστηκε το κομμουνιστικό κίνημα εξάλλου.

      Διαγραφή
    2. Σωστά, και εδώ κολλάει και το άλλο κείμενο που ανέβασες.
      Οι κομουνιστές δεν μπορούν να κάνουν πολιτική ή άλλη παρέμβαση με όρους αστικών ΜΜΕ, αλλά σε πραγματικό χρόνο, και με την δράση τους.
      Όταν οι όροι των αστικών ΜΜΕ, χάνουν την μασκαρεμένη αξία τους ως αντικαταστάτες της πραγματικότητας, μένει μόνο η ίδια η πραγματικότητα, και το πεδίο στο οποίο οι κομουνιστές μάθανε και μαθαίνουν να δρουν σαν να είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

      Κώστας

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.