Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ήταν ωραίο τελικά το "ακομμάτιστο" στις "πλατείες" παιδιά;

Από τους "ακομμάτιστους" του Συντάγματος...

Καταγγελία της ΛΑΕΝ για τραυματισμό μελών της από νεοφασίστες


Επίθεση σε βάρος μελών της καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα από νεοφασίστες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής εξόρμησης, ομάδα 20 έως 25 νεοφασιστών, ενδεδυμένοι με το μανδύα του δήθεν ακομμάτιστου οπαδού, επιτέθηκαν, προκαλώντας εκδορές, μώλωπες και τραύματα, σε έξι μέλη της Λαϊκής Ενότητας, με κυριότερα θύματα τον νεαρότερο και τη μοναδική γυναίκα εξ αυτών.

Είναι σαφές πως μέσα στην ισοπεδωτική και επιμελώς καθοδηγούμενη λογική του “όλοι ίδιοι είναι”, βρίσκουν ευκαιρία να ανθίσουν οι πιο σκοτεινές και αντιδραστικές πρακτικές, με στόχο να κάμψουν αυτούς που δεν είναι ίδιοι με όλους τους άλλους, αυτούς που αγωνίζονται. Δεν μας τρομάζουν αυτές οι επιθέσεις. Ακλόνητα επιμένουμε στον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και τις φασιστικές συμμορίες.
Πηγή: ΚτΠ

4 σχόλια:

 1. Πολύ σοβαρό ακούγεται και πέρασε δυστυχώς στα ψιλά.
  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο τραγικό!
  Καταγγελία για επίθεση από φασίστες τελειώνει με το εξής: "Ακλόνητα επιμένουμε στον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και τις φασιστικές συμμορίες."
  Απλά δεν έχω τι να πω...

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ 2011 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
  ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Κόκκινο Αλεπουδάκι:
   το πρόβλημα είναι πως μαζί τους τα τρώμε και εμείς....

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.