Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΚΕ: Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα για αμερικανικό αίτημα προς την ελληνική υπηρεσιακή κυβέρνηση

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διπλωματικές πηγές επιβεβαιώνουν πως οι ΗΠΑ έχουν καταθέσει αίτημα προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδος να άρει τις άδειες υπερπτήσης ρωσικών πολιτικών αεροσκαφών μέσω του FIR Αθηνών προς τη Συρία.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκεται "υπό μελέτη".

Εφόσον και με επίσημο τρόπο επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη περίπτωση απροκάλυπτης αμερικανικής επέμβασης. Οι ΗΠΑ, μαζί με την ΕΕ, αφού πρώτα "άναψαν τη φωτιά" της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και του πολέμου στη Συρία, προκαλώντας χιλιάδες αθώα θύματα κι ένα τεράστιο κύμα προσφύγων, τώρα επιδιώκουν να αποτελειώσουν το έργο τους.

Τα κόμματα που στήριξαν το δόγμα του "ανήκομεν εις την Δύσιν", στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ), όπως κι εκείνοι που για μήνες το υπηρέτησαν από υπουργικές θέσεις (ΛΑΕ) και τώρα κάνουν τις "αθώες περιστερές", έχουν τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή και τη συμμετοχή της χώρας στα εγκληματικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά άλλων λαών.

Το ΚΚΕ ζητά άμεσα και με σαφήνεια την απόρριψη εδώ και τώρα του αμερικανικού αιτήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.