Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σήμερα στις 2 μ.μ., η μαζική παράσταση του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση

Με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση» το ΠΑΜΕ καλεί συνδικάτα και εργαζόμενους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 2 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας, την ώρα της συνεδρίασης της «επιτροπής σοφών».

Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
«Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση! Δεν περιμένουμε καμία "επιτροπή σοφών". Τέρμα στην κοροϊδία!

Οι αντιασφαλιστικές αποφάσεις είναι δρομολογημένες με βάση τη συμφωνία του 3ου μνημονίου. Επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση, φέρνουν νέες επώδυνες ανατροπές στις συντάξεις, στην Υγεία και την Πρόνοια, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το έγκλημα σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς!

Η Κοινωνική Ασφάλιση είναι δικαίωμα, δεν είναι ατομική υπόθεση του καθένα! Δεν θα δεχτούμε τη λογική των ψίχουλων και τις συντάξεις πείνας, δεν θα δεχτούμε να γίνει η Ασφάλιση δικαίωμα των λίγων, δεν θα γίνουμε πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών και των επιχειρηματιών στο χώρο της Υγείας. Αγωνιζόμαστε για την αναπλήρωση των ως σήμερα απωλειών μας».
Πηγή: 902

4 σχόλια:

  1. http://www.902.gr/eidisi/epistimi-tehnologia/76097/kokkino-feggari-oliki-ekleipsi-tis-yperpanselinoy-foto

    Άντε, με το καλό να γίνει και η Γη κόκκινη

    krs απ τη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά επρόκειτο για "επαναστατική γυμναστική" (τα κόπυραϊτς της φράσης σε αυγή, αυριανή, λίγο αναρχία και πολύ πασοκ προς το παρόν, επειδή έχουν μαζευτεί πολλοί που τα διεκδικούν κι είναι και ζωσμένοι με φυσεκλίκια, θα την κάνουν σύντομα open source):

    http://www.newsit.gr/ellada/Epanastatiki-gymnastiki-apo-to-PAME-Ekso-apo-to-ypoyrgeio-Ergasias/433831?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

    Του "ποντικιού" ο κύριος, και κάμποσων άλλων μέσων (προφανώς δεν έχει ανάγκη από "γυμναστική", είναι σε τοπ φόρμα), σε διάφορα ρεπορτάζ, αλλά τούτο δω με τον συριζα που διαμαρτυρόταν για τα διόδια παραμονές εκλογών (μέχρι κι οι μπάρες είχαν κατουρηθεί απ'το γέλιο) δείχνει κάποια πράγματα:

    http://www.newsit.gr/politikh/Apotelesmata-eklogon-2015-Skliri-epithesi-SYRIZA-gia-ta-diodia/431953

    Τέλος πάντων, δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις δημοσιογράφο, τόση νοητική στέρηση δεν είναι για γέλια, οπότε το κόβω εδώ.

    Ijon Tichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αφήσω εδώ και το ρεπορτάζ για την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ:
    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/76117/dynamiki-parastasi-diamartyrias-toy-pame-sto-ypoyrgeio-ergasias-video#/0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.