Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, το Σάββατο 22 Αυγούστου, με δήλωσή της ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρει μέρος στη διάσκεψη Προέδρων, γιατί δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Η θέση αυτή ισχύει στο ακέραιο και στην περίπτωση της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών Επιτροπών και της Ολομέλειας, που ανακοίνωσε η πρόεδρος της βουλής, στο πλαίσιο προεκλογικών παιχνιδιών παραπλάνησης του λαού.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει αντικείμενο η συνεδρίαση της Βουλής και επιβάλλεται να σταματήσουν τα «σόου» σκοπιμότητας και η χρησιμοποίηση του καναλιού της Βουλής για την προβολή τους.

Όσον αφορά τα περί «δημοκρατίας», που επαναλαμβάνονται διαρκώς από την κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνουμε μόνο ότι είναι μεγάλες οι ευθύνες της Προέδρου της Βουλής και σύσσωμης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γιατί, εκτός των άλλων, επί 7 μήνες αρνήθηκαν να φέρουν για συζήτηση στη Βουλή, τις προτάσεις νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού και σύνταξης κ.α.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.