Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Τρύφων Αλεξιάδης: «Θα φορολογήσουμε «με το γάντι» τους εφοπλιστές γιατί είναι πατριώτες»

O νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνεντεύξεις που έδωσε κυριακάτικες εφημερίδες έκανε δηλώσεις σχετικά με τη φορολογία.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «οι Έλληνες πλοιοκτήτες που έχουν αποδείξει σε κρίσιμες στιγμές τα πατριωτικά τους αισθήματα θα πρέπει για ακόμα μία φορά να αποδείξουν ότι αγαπάνε τη χώρα. Αν όμως εμείς πάμε να επιβαρύνουμε τη ναυτιλία περισσότερο από όσο πρέπει, αυτό θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά υπέρ της ναυτιλίας άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Παράλληλα, εμείς θα χάσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, αλλά και πολύτιμα έσοδα».

Ακόμη αναφέρθηκε και στον ΕΝΦΙΑ αλλά και στις 100 δόσεις που αφορούν τη πλειοψηφία των φορολογούμενων και είπε πως θα γίνουν αλλαγές τις οποίες θέλουν οι δανειστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ζήτησε την παραίτηση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας λίγο πριν εκείνος φέρει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα της έρευνας σχετικά με τα 28 ακίνητα του Δημοσίου που πωλήθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ σε εξευτελιστικές τιμές σε διάφορους ιδιώτες καθώς και ότι πριν λίγο καιρό και ο υπουργός Οικονομικών Σταθάκης είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα την κερδοφορία του εφοπλιστικού κεφαλαίου.
Πηγή: kollectnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.