Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κατενάτσιο από ΚΟΕ

Περιμένουν να δουν που θα κάτσει η μπίλια...

Δήλωση της 28/8/2015


Επειδή διάφορες φήμες κυκλοφορούν, η ΚΟΕ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ή να πάρει μέρος στα ψηφοδέλτια κάποιου εκλογικού σχηματισμού ή κομματικού φορέα.

Την ίδια στιγμή θα είναι παρούσα στις διεργασίες, στις συζητήσεις και στις προσπάθειες να υπάρξουν νέα εγχειρήματα που στόχος τους θα είναι η δίεξοδος του λαού και της χώρας από το καθεστώς της αποικίας-χρέους.

Θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση μέσα στις επόμενες μέρες.
Πηγή: ΚΟΕ

3 σχόλια:

  1. Καμιά αυτοκριτική για τις ευθύνες τους στο πείραμα "πρώτη φορά αριστερά"; Μπα... Εδώ κάνανε γαργάρα τα σβησμένα σφυροδρέπανα από τις σημαίες τους.

    gdmn1973

    ΥΓ: Τελικά έχει και ο οπορτουνισμός πάτο, τον λένε "γυρολόγο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gdmn1973:
      Η αυτοκριτική ως γνωστό απαιτείται μόνο από το ΚΚΕ. Κάνει, δεν κάνει λάθος....

      Διαγραφή
    2. Και οι "ιστορικές ευθύνες" του ΚΚΕ TRASH! Μη τις ξεχνάς.

      Οι μικροαστ(ει)οί (τύπου κοε κλπ) δε κάνουν ποτέ λάθη! Και τα ξέρουν όλα! Πως να κάνουν λοιπόν αυτοκριτική οι "κολοσσοί" αυτοί;

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.