Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Διαδικτυακά «παπαγαλάκια»

Η απάτη που διαπράττεται τούτες τις μέρες σε βάρος του λαού γίνεται πιο φανερή, αν κανείς επισκεφτεί ιστοσελίδες που είτε ελέγχονται από τάσεις, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ είτε διάκεινται φιλικά προς αυτόν και την κυβέρνηση. Την ώρα που ο Αλ. Τσίπρας συμφωνεί σε κοινή διαπραγματευτική γραμμή με τους επικεφαλής των άλλων αστικών πολιτικών κομμάτων, σ' αυτές τις σελίδες κατακεραυνώνεται το «στρατόπεδο του Ναι», όχι όμως και η κυβέρνηση που συναγελάζεται μαζί του.

Την ώρα που ο Αλ. Τσίπρας αναζητά τη στήριξη των άλλων αστικών πολιτικών κομμάτων για να προωθήσει τα προτάγματα του κεφαλαίου, γράφουν αναλύσεις επί αναλύσεων για «το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό που τρομοκρατούσε τις λαϊκές μάζες», τσιμουδιά όμως για την κυβέρνηση που προχωρά με αυτό το πολιτικό προσωπικό, αφού τους ενώνουν περισσότερα απ' όσα τους χωρίζουν. Την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής έκλινε σε όλες τις πτώσεις την ανάγκη εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, οι αναμεταδότες μιας προπαγάνδας για τη χειραγώγηση του λαού στο διαδίκτυο στηλιτεύουν τις εκκλήσεις «για "εθνική ενότητα" και "ομοψυχία"» μόνο που τις χρεώνουν στους ...άλλους όχι στην κυβέρνηση.

Την ώρα, δηλαδή, που η κυβέρνηση, σε αγαστή σύμπνοια με τα άλλα κόμματα, μεθοδεύει νέα μνημόνια, επώδυνα για το λαό, τα διάφορα «παπαγαλάκια» του διαδικτύου με τις κραυγές τους επικαλύπτουν το θόρυβο του «οδοστρωτήρα» που κατευθύνεται ενάντια στα εναπομείναντα δικαιώματά του. Και μετά έχουν το θράσος να εγκαλούν το ΚΚΕ για τη συνεπή, καθαρή του στάση που ήδη δικαιώνεται απ' την εξέλιξη των πραγμάτων.
Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.