Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης τόνισε ότι αυτοί που διαφωνούν με την γραμμή που ακολούθησε το κόμμα του τις τελευταίες μέρες και διαφοροποίησαν τη στάση τους στην ψηφοφορία του Σαββάτου στη Βουλή, θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν ψήφισαν "Ναι" το Σάββατο λέγοντας πως το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ανάλογη ήταν και η θέση του σε ότι αφορά την κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία αναγνώρισε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της, αλλά τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην εμμονή της προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας με την διαδικασία για την εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να διαπραγματευθούν με τους εταίρους μας.

"Το πρόβλημα με την κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι έχει μία άποψη. Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να αξιοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μην λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή επί του ζητήματος που είχε συγκληθεί" σχολίασε και πρόσθεσε: "Eίναι ενοχλητικό για πολλοστή φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου συμπλέει σε θέμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας με την Χρυσή Αυγή".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: Ενικός

2 σχόλια:

  1. Ο Φίλης κατηγορεί την Κωνσταντοπούλου; Μάλλον διαφήμιση της κάνει, για να τη βγάλει αγωνίστρια...

    Ντρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όπως τότε που ο Βενιζέλος έκανε επιθέσεις στην Χ.Α., κάνοντας της έτσι την καλύτερη διαφήμιση. Αυτός ο Φίλης είναι πιο χυδαίος και από τον Πάγκαλο.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.