Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Άδωνις και Πορτοσάλτε υπέρ Τσίπρα

Είναι η συμφωνία που... πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας, η συμφωνία για την οποία τον ψήφισε ο κόσμος;

Τελικά ο πρωθυπουργός που μετέτρεψε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ μέσα σε μία εβδομάδα μέσα, πέτυχε στην κοπιώδη και πολύωρη σύνοδο κορυφής;
Την απάντηση τη δίνει για όλους εμάς ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει πιο... καθαρό μυαλό και, μέσω Twitter, πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα.
 Το ίδιο έκαναν κι άλλοι της σχολής Γεωργιάδη. Μπορεί να κοιμάται ήσυχος πλέον ο πρωθυπουργός, έχει την υποστήριξή τους. Και την ψήφο τους.

Άλλωστε το λέει και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ποιον άλλον να έχει ανάγκη ο Αλέξης Τσίπρας επομένως; Τον Γιάννη Πρετεντέρη το βράδυ, θα μου πείτε. Σωστά. Και την Όλγα Τρέμη, να σας πω κι εγώ με τη σειρά μου.
 Πηγή: ΕΦ.ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.